Η PRAXIS σαν όμιλος αγορών ξεκίνησε το 2016 έχοντας μόλις 15 μέλη.

Στο διάστημα πού ακολούθησε και μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον μεγάλου ανταγωνισμού και οικονομικής κρίσης, η PRAXIS συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία.

Στα χρόνια που ακολούθησαν και παρόλα τα εμπόδια, (πανδημία, ενεργειακή και κρίση ακρίβειας, συρρίκνωση του λιανεμπορίου λόγω εξαγορών και δημιουργίας καταστημάτων franchise) , είναι ο μόνος όμιλος με κερδοφορία χωρίς δανεισμό και αύξηση των μελών της.

Αυτή τη στιγμή  τα μέλη  έχουν φτάσει τα  101 Α.Φ.Μ, με 215 φυσικά καταστήματα και με μέλη  σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδος.

Στόχος του ομίλου είναι μέσα στο 2024 να διπλασιάσει τα μέλη του , για το σκοπό αυτό οι επαφές με νέα μέλη είναι καθημερινή .

Σαν όμιλος έχει δώσει έμφαση στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ( PRAXIS ) με 350 κωδικούς στις ταχυκίνητες κατηγορίες.

Στόχος μέσα στο 2024 είναι να διευρύνει το κωδικολόγιο  και να φτάσει τους 500 κωδικούς.

Για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας PRAXIS επελέγη  από την αρχή η συνεργασία  μόνο με Ελληνικές εταιρείες στηρίζοντας έτσι την Ελληνική Βιομηχανία .

Στα καταστήματα Praxis τρέχουν καθημερινά προσφορές όλο το χρόνο με φυλλάδια extra bonus και in store ενέργειες .

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα  αποφάσισε πέραν της επέκτασης των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, να γίνει σταδιακά και ταυτοποίηση των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα  μέσα σε διάστημα 18 μηνών.

Επίσης να δημιουργηθεί μία  3PL αποθήκη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ομίλου, συνθήκες απαραίτητες για να συνεχίσει ο όμιλος PRAXIS να αναπτύσσεται και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ