Γράφει η «ξενοδόχος» 

Από το εξωτερικό έρχονται τα νέα για την Aegean και τις πρώτες νέες συνδέσεις που επανέρχονται στο δίκτυο του μεγαλύτερου εγχώριου αερομεταφορέα το καλοκαίρι του 2022. 

Η εταιρεία προχωρά στην επέκταση των συνδέσεων που προσφέρει στις πρώην γιουγκοσλαβικές αγορές το επόμενο καλοκαίρι, επαναφέροντας πτήσεις που είχαν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας και προσθέτοντας και μία καινούρια σύνδεση. 

Kάτι νέο φέρνει η Aegean

Παρόλ’ αυτά οι συνδέσεις με την ευρύτερη περιοχή  στις γειτονικές αγορές στα Βαλκάνια θα είναι λιγότερες σε σύγκριση με ό,τι ίσχυε προ πανδημίας. 

Ετσι, στα εποχιακά δρομολόγια που επανέρχονται το καλοκαίρι του 2022 είναι αυτό στη σύνδεση Αθήνας- Ζάγκρεμπ. Eπίσης επανέρχεται και η σύνδεση Αθήνα- Ποντγκόριτσα στο θερινό πρόγραμμα του 2022, ενώ στις νέες εποχιακές συνδέσεις εντάσσεται αυτή στο Θεσσαλονίκη- Ντουμπρόβνικ. 

Σύμφωνα με την αεροπορική η συγκεκριμένη αγορά στην ευρύτερη περιοχή είναι σημαντική για την εταιρεία και η ζήτηση παραμένει ισχυρή, όπως και οι επιδόσεις της εταιρείας που χαρακτηρίζονται ως ικανοποιητικές για τη συγκεκριμένη αγορά. 

Αλλαγή περιοχής check-in της Aegean και της Olympic Air στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here