Ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα με… μακρά, όπως φαίνεται, ιστορία εντοπίστηκε στην κατοχή πολίτη που πήγε χθες να κάνει συναλλαγή σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας.
Το χαρτονόμισμα των 200 ευρώ, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Γνώμη», είχε προσημειωθεί ως μέρος των λύτρων, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν λάβει το 2008 οι απαγωγείς που επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά από τη Θεσσαλονίκη για να τον απελευθερώσουν.
Η απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά που διατηρούσε επιχείρηση αλουμινίου στη Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουνίου 2008 είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης πανελλαδικώς.
Οι αστυνομικοί επί 13 ημέρες αναζητούσαν τα ίχνη του χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, οι απαγωγείς, αφού πήραν λύτρα 13 εκατομμύρια ευρώ, τον άφησαν να επιστρέψει στη γυναίκα και στα παιδιά του.

Οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας μετά την ενημέρωση από τους υπευθύνους του υποκαταστήματος και τη διαπίστωση του προσημειωμένου χαρτονομίσματος θα επιχειρήσουν τώρα να βγάλουν άκρη και να διαπιστωθεί η αρχική του προέλευση με ανοιχτή την πιθανότητα να οδηγήσει στα ίχνη των απαγωγέων του επιχειρηματία.

Η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here