Μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις εκδηλώνεται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική ακτογραμμή, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, με τους υποψήφιους επενδυτές να επικεντρώνεται σε αυτή την ευρύτερη περιοχή, λόγω κυρίως του project του Ελληνικού.

Σε μήκος πολλών χιλιομέτρων, από το Φάληρο έως την Βουλιαγμένη, και ακόμη πιο πέρα, καταγράφεται στις ημέρες μας μια έντονη κινητικότητα στον χώρο των κτιριακών κατασκευών, που στοχεύει σε υψηλού επιπέδου κοινό τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικόλ.

Τα ανωτέρω παρατηρεί το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners που έχει σχεδιάσει μια σειρά τουριστικών σχεδίων, κτιρίων κατοικιών και έργων άλλων χρήσεων, με σκοπό τη δημιουργία εμβληματικών κτιρίων, που αναβαθμίζουν το παράκτιο μέτωπο, κατ’ επέκταση και το τουριστικό προϊόν που αυτό προσφέρει, ενώ την ίδια στιγμή συνεισφέρουν στην βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης των κατοίκων του.

Μεταξύ των έργων της Potiropoulos+Partners στη συγκεκριμένη περιοχή είναι η Μαρίνα Φλοίσβου, το «Τhe Wave» – συγκρότημα κατοικιών στο γκολφ της Γλυφάδας καθώς και το «The Elysium» που αποτελεί τουριστικό συγκρότημα στο Καβούρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here