Με προσαρμοσμένη τιμή (μετά το stock split 1:6) η μετοχή της Entersoft έκανε χθες το ντεμπούτο της από τα 1,20€ αντέδρασε έως τα 1,39 και έκλεισε, τελικά, στα 1,36 ευρώ.
   Στην Κύρια Αγορά πρόσφατα, μετά από αμκ, και χρηματιστηριακή παρουσία στην Εναλλακτική Αγορά (από το 2008) η εταιρεία ειδικεύεται κυρίως στο επιχειρηματικό  λογισμικό, καταγράφοντας κάθε χρόνο διψήφιο ρυθμό αύξησης μεγεθών επεκτεινόμενη παράλληλα σε αγορές του εξωτερικού.
    Από τις “μικρές” με θετικό καθαρό ταμείο, κύκλο εργασιών 13,79 εκατ. κέρδη 1,50 εκατ., Ebit 2,09 εκατ. και μερισματική απόδοση 2,21% που έπρεπε να κάνει το βήμα παραπάνω για να μπει στο στόχαστρο επενδυτών που ψάχνουν στις χαμηλές κατηγορίες.
     Στο 63% η συμμετοχή των βασικών μετόχων, με μεγαλύτερο τον Παντελή Νικολόπουλο, οποίος ελέγχει το 23,4%  (πρόεδρος της εισηγμένης και εκ των ιδρυτών της Computer Logic) και δεύτερο τον Αντώνη Κοτζαμανίδη (με 9,6%) (διευθύνων σύμβουλος, με πολυετή θητεία σε Computer Logic και LogigDis).
    Με το stock split δίνεται, πλέον, η απαραίτητη εμπορευσιμότητα και δυνατότητα να γίνει πολύ πιο προσιτή σε ένα ευρύτερο επενδυτικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here