Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοινώνει την ένταξη δύο νέων μελών στον οργανισμό, καλωσορίζοντας τις αλυσίδες σουπερμάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ και DISCOUNT MARKT. Οι δύο αλυσίδες προχώρησαν σε υποβολή αιτήσεων για ένταξη, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης. 

Η Κρητική εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, το νέο Συνδεδεμένο Μέλος της ΕΣΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο των Σ/Μ από το 1980,  διαθέτοντας σήμερα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, με περισσότερους από 1.600 εργαζομένους. Η DISCOUNT MARKT – ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, το νέο Τακτικό Μέλος της ΕΣΕ, διαθέτει σύνολο 87 καταστήματα σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων στη χώρα. 

Με αυτήν τη νέα προσθήκη μελών, δυναμώνει ακόμη περισσότερο η παρουσία, αλλά και το ουσιαστικό έργο της ΕΣΕ, μέσα από την ουσιαστική υποστήριξη που προσφέρει στον κλάδο, συνεισφέροντας στην προσπάθεια για ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον στον τομέα τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών, προς όφελος των καταναλωτών.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΣΕ, Απόστολος Πεταλάς, δήλωσε: «Η Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας θεωρεί σημαντική και απαραίτητη τη συνεχή διεύρυνσή της, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξή της σε θεσμικό και συλλογικό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΔΣ τα νέα μας μέλη για την εμπιστοσύνη τους. Η προσθήκη νέων μελών ενισχύει τη δυναμική και τη δέσμευση της ένωσης, στην προαγωγή του Ελληνικού λιανεμπορίου τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων και στη συμβολή της Ένωσης στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το πρόβλημα είναι εσείς τι ζητάτε.Είμαι 59 χρονών έχω στείλει αρκετά βιογραφικά σε διάφορα s/mkt (6) και δε μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν έστω και αρνητικά στην αίτηση μου. Τι μου λέτε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ