Σ’ εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (CCI FRANCE) απευθύνοντας πρόσκληση για το Ελληνογαλλικό φόρουμ που θα λάβει χώρα στο Παρίσι στις 29/01.

Ενέργεια, υποδομές, διαχείριση απορριμάτων και …φρεγάτες θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του επενδυτικό φόρουμ με θέμα «Ελλάδα, Στρατηγικός παράγοντας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται» που διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Ο Γάλλος πρέσβης διαβάζει τη λίστα των εταιρειών που θα συμμετέχουν στο ΕλληνοΓαλλικο οικονομικό Forum

Το φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού και διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Παρισίων και την Ένωση Εμπορικών Συμβούλων Εξωτερικού Γαλλίας, CCEF. Τις εργασίες του φόρουμ αναμένεται να παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα συναντηθεί την ίδια ημέρα με τον Γάλλο πρωθυπουργό, Εμανουέλ Μακρόν.

Υπουργοί, κυβερνητικοί εκπρόσωποι έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων μηνών της νέας κυβέρνησης, όπως επίσης και μία χαρτογράφηση των ευκαιριών και προοπτικών επενδύσεων στην Ελλάδα, στους σημαντικότερους τομείς, όπως ενέργεια, υποδομές, νέες τεχνολογίες – καινοτομία, διαχείριση αποβλήτων, δημόσια έργα, ιδιωτικοποιήσεις, τουρισμός. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι υπουργοί κ.κ. Ά. Γεωργιάδης, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Καραμανλής και Χ. Θεοχάρης.

Εναρκτήριες ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι Υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας και της Ελλάδας, κκ Bruno Le Maire και Χρήστος Σταϊκούρας.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν Γάλλοι επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη γαλλικών επιχειρήσεων, σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων όπως το Medef, CCI PARIS, CCEF.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here