Η lartigiano γιορτάζει τα 30ά της γενέθλια και κάνει δώρο σε έναν μεγάλο τυχερό ένα ταξίδι για 2 στο Chicago!

Όλα ξεκίνησαν από τη limited editionChicagostyle Deep Dish pizza σε 3 γεύσεις που δημιούργησε η lartigiano για να γιορτάσει με τον πιο λαχταριστό τρόπο το δικό της Love Story με όλους τους pizza lovers.

Οι εκπλήξεις όμως, δεν σταματούν εκεί.

Η lartigiano μέσα από τον Διαγωνισμό «Η Deep Dish σε πάει Chicago», δίνει την ευκαιρία σε 1 τυχερό νικητή να κερδίσει ένα ταξίδι για 2 στο Chicago με την υπογραφή και την αξιοπιστία του Joy Tours, των ειδικών στα ταξίδια στην Αμερική.

Ο νικητής μαζί με 1 άτομο της επιλογής του θα βρεθεί για μια ολόκληρη εβδομάδα με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή στην Πόλη των Ανέμων & θα ζήσει μια ανεπανάληπτη και αξέχαστη εμπειρία στην πόλη που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης της αγαπημένης Chicagostyle Deep Dish pizza.

  • Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όσοι παραγγέλνουν τηλεφωνικά ή online την πληθωρική Chicagostyle Deep Dish pizza μέσα από τα κανάλια της lartigiano μέχρι και τις 31/12/2023, ενώ κάθε παραγγελία ισούται και με μια συμμετοχή. 

Η lartigiano μοιράζεται τη χαρά της για τα 30ά της γενέθλια με όλους τους lartigianolovers με ξεχωριστά δώρα, εκπλήξεις, νέα προϊόντα και με ένα μεγάλο ταξίδι-δώρο, θέλοντας να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στον τυχερό νικητή του διαγωνισμού.