Πραγματοποιείται σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, το 1ο Συνέδριο της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων που ίδρυσαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ONEX, Πάνος Ξενοκώστας και ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης.

  • Στις ολοήμερες εργασίες του συνεδρίου, εκτός από τις επίσημες ομιλίες και χαιρετισμούς θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις, ειδικά όσον αφορά τις συναρπαστικές τεχνολογικές εξελίξεις στην Ενέργεια που αφορούν όχι μόνον τα πλοία του εμπορικού μας στόλου αλλά και τις ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.

  • Για το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί μια αποκαλυπτική συζήτηση του εφοπλιστή Πέτρου Παππά ο οποίος προφανώς θα δώσει λεπτομέρειες και για την σημαντική συγχώνευση της Star Bulk με την Eagle Bulk που δημιουργούν έναν παγκόσμιο κολοσσό στα πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου, ένα σχήμα με κεφαλαιοποίηση περίπου 2,1 δις δολαρίων.

Οι κκ Μάγειρας και Ξενοκώστας θα δώσουν το παρασκήνιο της 10ετούς συμφωνίας των Ναυπηγείων Ελευσίνας με το Attica Group, ύψους 1 δις Ευρώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ