Γράφει ο Τάσος Τσομπανίδης

“Noruz” στα αραβικά σημαίνει το «πρώτο φως της ημέρας». 

Στις μονάδες του Noruz θα βιώσετε την εμβληματική φιλοξενία που προσφέρει το αμιγώς ελληνικό σήμα Domes Resorts. 

Η αλυσίδα απαριθμεί 11 μονάδες, με τη μία από αυτές (Domes Algarve) να βρίσκεται εκτός Ελλάδας, πιστοποιώντας το αποτελεσματικό μάνατζμεντ του Γιώργου Σπανού. Ήδη η αγορά, σε επίπεδο ικανοποίησης πελατών, το αξιολογεί θετικά τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και υλοποίησης. 

Καταλυτική όμως για την επιτυχία των ξενοδοχείων της αλυσίδας Domes Noruz είναι η υψηλή κατάρτιση όλου του προσωπικού, ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας τους, αφού το όραμα του καθενός είναι να υπερβεί εαυτόν σε οτιδήποτε φέρει εις πέρας.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια με βάση τα οποία θα μπορέσετε να αξιολογήσετε τα ξενοδοχεία αυτής της αλυσίδας;

Επιλέγουμε να ξεκινήσουμε από τη βιωματική φιλοξενία που είχαμε στο Domes Noruz Kassandra, που ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις πριν έναν μήνα. Βρίσκεται στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον οικισμό Χανιώτη. 

Τα υψηλά στάνταρ φιλοξενίας ξεκινούν ήδη από την είσοδο του ξενοδοχείου: οι άνθρωποι της υποδοχής δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο για αρνητική εντύπωση. Το επόμενο βήμα θα σας φέρει στην εσωτερική υποδοχή, όπου κατάλληλα εκπαιδευμένο στέλεχος θα έχει μια αναλυτική συζήτηση μαζί σας για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις υποδομές του ξενοδοχείου. 

Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στο δωμάτιό σας. Εκεί θα μπορέσετε πραγματικά να αντιληφθείτε τη νέα, εκλεπτυσμένη αισθητική και λειτουργικότητα, αποτέλεσμα σχεδιασμού του επικεφαλής όλων των μονάδων, Γιώργου Σπανού, και των συνεργατών του. Προσεγμένα στις περισσότερες λεπτομέρειές τους, τα δωμάτια πληρούν στο ακέραιο τις προδιαγραφές ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. 

Τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιοτικής φιλοξενίας θα συναντήσετε όμως σε όλα τα ξενοδοχεία Domes Noruz, στους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας. 

Μπορείτε να ξεναγηθείτε, μέσα από το site www.domesresorts.com, στις 11 μονάδες που βρίσκονται στην Ελλάδα, στην Κρήτη (Ελούντα, Χανιά), στην Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τη Μύκονο, τη Μήλο και τη Χαλκιδική. 

Το δωδέκατο resort του ομίλου ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην Πορτογαλία, στη λίμνη Algarve.

Όσον αφορά στη δυναμικότητα των μονάδων που ξεκίνησαν τη φετινή τουριστική περίοδο, αξίζει να τονιστεί:

  • Το Domes Noruz Kassandra διαθέτει 154 δωμάτια
  • Το Domes Noruz Mykonos θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες προσφέροντας 38 δωμάτια

Προσθέτοντας και τις υπόλοιπες μονάδες, ο ελληνικός όμιλος Domes Noruz συνιστά ένα συγκρότημα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών φιλοξενίας, που εφαρμόζει τα πιο αυστηρά πρότυπα διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, διασφάλισης ποιότητας και βιώσιμης ανάπτυξης όσον αφορά το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες. 

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το εξαιρετικό έργο του σεφ Διονύση Πλιάτσικα. Δοκιμάσαμε το μενού του και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, με ξεχωριστές γεύσεις κατά βάση από τη μεσογειακή κουζίνα, που το τοποθετούν πολύ υψηλά στην ιεραρχία εστίασης ξενοδοχειακών μονάδων ανάλογου επιπέδου. 

Τέλος, όλες οι μονάδες Domes Noruz βρίσκονται στους πιο αναγνωρισμένους διαδικτυακούς τόπους κρατήσεων και μάλιστα με ανταγωνιστικές προσφορές ανά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε όμως να κάνετε τις κρατήσεις σας επικοινωνώντας και κατευθείαν με τα ξενοδοχεία της αλυσίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here