Απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 70% περισσότερα mobile data προσφέρει η Cosmote, χωρίς καμία αλλαγή στις τιμές των παγίων, σε όλους τους συνδρομητές -υφιστάμενους και νέους- των προγραμμάτων κινητής Cosmote GIGAMAX Family S & M, απαντώντας στην ανάγκη της οικογένειας για περισσότερη επικοινωνία και χρήση Internet από το κινητό.

Έτσι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν πλέον να μιλούν απεριόρισταπρος όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής σε όποιο πρόγραμμα Cosmote Family και αν ανήκουν, ενώ, επιπλέον τα οικονομικά προγράμματα (S & M) έχουν πολύ περισσότερα GB για το κινητό αλλά και SMS για να μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, εφόσον εντάξουν τις συνδέσεις κινητής και σταθερής στο Cosmote One, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους διπλάσια GB.

Για τους υφιστάμενους συνδρομητές των προγραμμάτων Cosmote GIGAMAX Family S & Cosmote GIGAMAX Family M, οι εμπλουτισμένες παροχές ενεργοποιούνται αυτόματα.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν τα προγράμματα Cosmote GIGAMAX Family στο cosmote.gr, καλώντας στο 13888 ή στα καταστήματα Cosmote και Γερμανός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here