Περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι υποδέχτηκαν μαζί με την British American Tobacco στο Citylink το λανσάρισμα του καινοτόμου προϊόντος θέρμανσης καπνού glo™, με κύριο χαρακτηριστικό του τον δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

To glo™ αποτελεί την πιο πρωτοποριακή συσκευή θέρμανσης καπνού, με απλό και έξυπνο σχεδιασμό, το οποίο, χρησιμοποιώντας την εξελιγμένη τεχνολογία Advanced Heat™, προσφέρει μια εμπειρία αντίστοιχη του καπνίσματος, αλλά με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο σε σχέση με ένα συμβατικό τσιγάρο.

Το μουσικό παλμό του μεγάλου πάρτι για την αποκάλυψη του glo ανέλαβαν οι ONIRAMA, οι οποίοι παίζοντας live τις αγαπημένες επιτυχίες τους ξεσήκωσαν τους καλεσμένους της βραδιάς.

Το «παρών» έδωσαν ηθοποιοί, παρουσιαστές και bloggers, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους τέσσερις κυκλικούς χώρους που είχαν τοποθετηθεί στη στοά του Citylink στο κέντρο της Αθήνας. Ο κάθε χώρος ήταν ειδικά διαμορφωμένος για να δώσει στους επισκέπτες την εμπειρία και την αίσθηση του glo.

Νικολέτα Ράλλη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Σαμοΐλης

Το glo είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων Nobacco και του e-shop της NOBACCO (nobacco.gr/glo), ενώ οι ράβδοι καπνού (NEO™ Sticks) που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη συσκευή glo™ είναι διαθέσιμες στα σημεία πώλησης προϊόντων καπνού, περίπτερα και ψιλικά, σε όλη τη χώρα.

Γιάννης Σπαλιάρας, Έβελυν Καζαντζόγλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here