Την περασμένη Τετάρτη έγιναν  τα επίσημα εγκαίνια του ATHENIAN DELI της οικογένειας Μουλκιώτη, στο Κέντρο της Αθήνας , στου Ψυρρή, που γιόρτασε ταυτόχρονα τον ένα χρόνο λειτουργίας του  καταστήματος.

Το Athenian Deli  είναι ένας χώρος μοναδικής αισθητικής delicatessen , που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων παραδοσιακών Aλλαντικών Μουλκιώτης αλλά και τη συλλογή διαλεγμένων προϊόντων με γεύσεις και αρώματα από όλη την Ελλάδα .

Σε  κλίμα χαράς και ευφορίας οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν την κορυφαία ποιότητα των γνήσιων παραδοσιακών Αλλαντικών Μουλκιώτη αλλά και τη Ποικιλία γεύσεων  από τη συλλογή επιλεγμένων  προϊόντων από όλη την Ελλάδα .

Πρωτότυποι συνδυασμοί και μοναδικές γεύσεις όπως το μοναδικό Προσούτο από πρόβειο κρέας, Ζαμπόν Χοιρινής ωμοπλάτης με σοκολάτα , Ζαμπόν από Αρνί ,Προσούτο Μαύρου Χοίρου , Ζαμπόν Μοσχαρίσιο με Μαύρη Τρούφα , Μοτσαρέλα  Βουβαλίσια καθώς και Λουκάνικα από Μαύρο Χοίρο έκλεψαν τις εντυπώσεις .

Τη πολύ μεγάλη γκάμα αλλαντικών συνόδευσαν  μοναδικές  γεύσεις τυριών με τοπικό παραδοσιακό χαρακτήρα από όλη την Ελλάδα και  Κορυφαίας ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα, όπως παξιμάδια , Ελαιόλαδο , Ιδιαίτερες σαλάτες  , εύγεστα  τσάτνεϊ, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα εξαιρετικά προϊόντα από τους θησαυρούς της Ελληνικής Γης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here