Μου μετέφερε αναλυτής γνωστής ιδιωτικής ΑΧΕΠΕΥ (από αυτές, που παρακολουθούν πολλά χρόνια την Folli Follie) το εξής απλοϊκό ερώτημα.

Σχεδόν 20 ημέρες, έχουν περάσει από την Παρασκευή 4 Μαΐου όταν “έσκασε” η υπόθεση QCM- Folli Follie και ακόμη μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες Τρίτη) η διοίκηση της εταιρείας ζητούσε παράταση στην παράταση για να προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία που θα επιβεβαίωναν την ταμειακή βάση της, τα διαθέσιμα της.

Πλέον για την Παρασκευή 25 Μαΐου έχει μεταφερθεί η προθεσμία, το dead line, για να δοθούν στην Κεφαλαιαγορά οι συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις και ο ίδιος (σ.σ. ο αναλυτής) διερωτάται τι είδους ενημέρωση των επενδυτών έκανε το τελευταίο διάστημα ο CEO, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. 

Αλήθεια όταν για ένα απλό extrait, που θα επιβεβαιώνει ή όχι τα ταμειακά διαθέσιμα σου θέλεις σχεδόν 3 εβδομάδες, τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει.

Και αλήθεια τι στο καλό ενημέρωση επενδυτών, αναλυτών γινόταν ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, όταν μάλιστα είχαν διογκωθεί τα παράπονα των ίδιων των αναλυτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here