Στο συν 10% κύκλος εργασιών και κέρδη για το 2018 του ομίλου Sarantis σύμφωνα με το guidance, που παρουσιάστηκε προ ημερών στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών ΕΘΕ.

Όμως, όπως αναφέρθηκε λεπτομερώς, η ενσωμάτωση μεγεθών από την δραστηριοποίηση στην Ουκρανία και άλλες χώρες (Ρωσία, Λευκορωσία, Καζακστάν κ.α ) μέσω της εξαγορασθείσας Ergopack θα συμβάλει σε αισθητά μεγαλύτερη βελτίωση στα μεγέθη του ομίλου φέτος και τα επόμενα χρόνια.

Αυτά μου επισήμανε ο Δημ. Τζάνας (της Κύκλος χρηματιστηριακής) ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την παρουσίαση του Sarantis στην Ένωση Θεσμικών.

Και μια ο λόγος για Sarantis και ΕΘΕ, χθες παρουσιάσθηκε στους θεσμικούς ο όμιλος Ελβάλ – Χαλκόρ με αιχμή τις δύο τελευταίες κινήσεις, την σύναψη συμφωνίας με την Commerzbank για δάνειο 65 εκατ. ευρώ προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η αγορά του περίφημου “θερμού ελάστρου” που θα καταστήσει την εισηγμένη μεγαλύτερο παραγωγό στην Ευρώπη- όταν από το πρώτο 3μηνο του 2020 θα ξεκινήσει η παραγωγή λεπτών φύλλων αλουμινίου και της εξαγοράς της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου. 

Για την τελευταία κίνηση θα είμαι αναλυτικός σύντομα, μόλις επιβεβαιώσω 2-3 λεπτομέρειες, που θέλω.

Και το άλλο αφορά στον Sarantis και κατά πόσον θα μπορούσε να υπάρξει ουσιαστικό ενδιαφέρον για την αγορά της Notos Com.

Αυτό κρατήστε το, γιατί θα έχει…ψωμί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here