Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις μέσω του πετροχημικού ομίλου Ineos, ανακοίνωσε ότι είναι επίσημα υποψήφιος για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο. Η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές της και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» ο Ελον Μασκ, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4.7 δισ. δολαρίων για την εξαγορά των μετοχών της!

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Tesla και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία περίπου στα 190 δισ. δολάρια, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση, πριν από την ημερομηνία λήξης προσφορών, που έχει οριστεί για την Παρασκευή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποτίμηση 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου είναι εισηγμένος ο σύλλογος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here