Η εταιρία ΕΛΜΗSYSTEMS είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των  Ιαπωνικών εργοστασίων CASIO COMPUTERS. Εδώ και 50 χρόνια είναι ο πρώτος και παλαιότερος αντιπρόσωπος των καταναλωτικών προϊόντων CASIO στην Ευρώπη.

Επιπλέον είναι ο μόνος αντιπρόσωπος στην Ευρώπη που αντιπροσωπεύει όλη την γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων (ρολόγια χειρός, επιστημονικές αριθμομηχανές, πιάνα, αρμόνια).

Η ΕΛΜΗSYSTEMS θέλοντας να συνεισφέρει και να συμμετάσχει ενεργά στη μάχη κατά της πανδημίας και στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυσή της (1971) προσέφερε τέσσερα ιατρικά μηχανήματα    (2 ηλεκτροκαρδιογράφους & 2 απινιδωτές) στο ακριτικό Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, με σκοπό την κάλυψη μέρος των αναγκών του Νοσοκομείου όσον αφορά την αντιμετώπιση του SARS-CοV-2 , καθώς και των καθημερινών αναγκών της  λειτουργίας των τμημάτων που κάνουν χρήση των παραπάνω ιατρικών μηχανημάτων.

Σε δηλώσεις της, με αφορμή τη δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας ΕΛΜΗSYSTEMS κα Γεωργία Λαγουσάκου ανέφερε:

  • «Η εταιρεία κατά τη μακρόχρονη πορεία της έχει αποδείξει ότι ο παράγοντας «άνθρωπος» και η ευημερία του, είναι το πρώτο και σημαντικότερο μέλημά της. Ευχόμαστε ολόψυχα στο προσωπικό του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου υγεία και καλή δύναμη, ώστε να προσφέρουν με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους σώζοντας τις ζωές των συμπολιτών μας»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here