Δωρεάν μεταφορές SEPA ύψους μέχρι 1.000 ευρώ, σε όσους επιλέξουν να τις πραγματοποιήσουν μέσω Web Banking και Mobile Banking, θα προσφέρει από τον Σεπτέμβριο η Ελληνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με την τράπεζα, η νέα τιμολογιακή πολιτική της για την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω Web Banking και Mobile App αναμένεται να διευκολύνει μεγάλο αριθμό πελατών για να διεκπεραιώσουν εύκολα, γρήγορα και κυρίως χωρίς πρόσθετες χρεώσεις τις αναγκαίες για τους ίδιους συναλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα για μεταφορές SEPA εντός Κύπρου ή προς το εξωτερικό για ποσό μέχρι 1.000 ευρώ ισχύουν χρεώσεις. Η τράπεζα θα εφαρμόσει ανανεωμένο κατάλογο χρεώσεων από τις 16 Σεπτεμβρίου 2019, στοχεύοντας στην ενίσχυση των online υπηρεσιών που προσφέρει. Στη βάση των νέων ρυθμίσεων, από τις 16 Σεπτεμβρίου οι μεταφορές SEPA ποσού ύψους μέχρι 1.000 ευρώ σε όλες τις κυπριακές και ευρωπαϊκές τράπεζες που συμπεριλαμβάνονται στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ, μέσω του Web Banking ή του Mobile App της τράπεζας θα είναι δωρεάν. Η εξέλιξη ευνοεί ιδιαίτερα όσους χρειάζεται να μεταφέρουν συχνά χρήματα, όπως για παράδειγμα τους γονείς φοιτητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here