Αφιερωμένη στην Ελλάδα ήταν η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, με την υπουργό Τουρισμό, Ελενα Κουντουρά να χτυπά το καμπανάκι λήξης της Wall Steet.

H τελετή λήξης της «Ημέρας της Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», αναμεταδόθηκε από διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού.

Η Ελληνική σημαία απεικονίζοντας στις γιγαντοοθόνες του Χρηματιστηρίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασηςΗ Ελληνική σημαία απεικονίζοντας στις γιγαντοοθόνες του Χρηματιστηρίου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης

Η εκδήλωση αποτελεί ετήσιο θεσμό, διοργανώνεται προς τιμήν της Ελληνικής αποστολής, των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών στο NYSE, των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και φορέων, και πραγματοποιείται την επόμενη ημέρα του Συνεδρίου Capital Link «Invest in Greece»  Forum στη Νέα Υόρκη.

Την Υπουργό Τουρισμού, Eλενα Κουντουρά και την ελληνική αντιπροσωπεία υποδέχθηκε η  Betty Liu, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του NYSE. Η Υπουργός προσέφερε στο Χρηματιστήριο ένα αντίγραφο δάφνινου στεφανιού. Το NYSE εξέδωσε ειδικά αναμνηστικά μετάλλια για να τιμήσει την αφιερωμένη στην Ελλάδα ημέρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here