Πώς προετοιμάζεις την επιχείρησή σου για να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που σαρώνουν την παγκόσμια οικονομία και τις νέες προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία; Πώς εξισορροπείς την ισχυρή βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη, με τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για όλους; Πώς μετασχηματίζεις έναν οργανισμό, ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες, θέτοντας, παράλληλα, τον άνθρωπο και τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο; Σε αυτές τις ερωτήσεις καλούνται σήμερα να απαντήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στον πρωταγωνιστικό ρόλο που τους αναλογεί για την επανεκκίνηση και τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.

Σε αυτό το περιβάλλον, η ΕΥ Ελλάδος διοργανώνει, για όγδοη φορά, τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα “Επιχειρηματία της Χρονιάς”, έναν μοναδικό θεσμό παγκοσμίου κύρους, που αναδεικνύει και τιμά την επιχειρηματική αριστεία. Platinum Χορηγός της φετινής διοργάνωσης είναι η Alpha Bank.

Η τελετή απονομής του Έλληνα “Επιχειρηματία της Χρονιάς” 2021 θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2022. Ο νικητής του διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στο παγκόσμιο σκέλος του θεσμού, EY World Entrepreneur Of The Year™, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2022 στο Μόντε Κάρλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here