Η πλευρά των Μπάκου-Καϋμενάκη ολοκλήρωσε (πριν τα Χριστούγεννα) τον κύκλο επαφών με τους κύριους μετόχους μειοψηφίας, και συγκεκριμένα με τους Λεωνίδα Μπόμπολα, Αγγελο Γιόκαρη, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, Εδουάρδο Σαραντόπουλο και ακόμη 2-3 μικρότερους.
  • Εάν οι συγκεκριμένοι μέτοχοι δεν έχουν μετακινηθεί από την αρχική θέση τους τότε η προσπάθεια των δύο αρκάδων επιχειρηματιών δεν θα πρέπει να ευοδώθηκε.
Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η πλευρά τους εξακολουθεί να υστερεί συντριπτικά έναντι των ολλανδών, με τους εκπροσώπους του Reggeborgh να φέρεται να έχουν συγκεντρώσει και άλλες εξουσιοδοτήσεις ενώ μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες απέκτησαν μέσω του χρηματιστηριακού ταμπλώ άλλο ένα 1,25%-1,50% αγοράζοντας σε τιμές έως και 1,70 ευρώ. 
  • Συνεπώς το ενδεχόμενο η πλευρά Μπάκου-Καϋμενάκη να αιτηθεί αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, για τα τέλη Ιανουαρίου δείχνει- πλέον- το επικρατέστερο.
Το ερώτημα είναι τι ευελπιστούν να πετύχουν σε αυτό το διάστημα των 3 εβδομάδων, δεδομένου ότι (και ) οι επαφές τους με το Farallon δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Πάντως το fund διατηρεί ενεργό το 18,33% του μετοχικού κεφαλαίου και ενός πιθανού call option (στα 1,30 ευρώ/μετοχή). 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here