Μια συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία και προοπτικές, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ο Πρύτανης Καθ. Άγγελος Κότιος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών καθ.  Μιχαήλ Σφακιανάκης και η Καθ. Κωνσταντίνα Κοτταρίδη του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και διευθυντή εξαγωγών και Marketing της εταιρείας AGRINO τον κ. Άγι Πιστιόλα.

  • Σκοπός της συνάντησης ήταν η διασύνδεση των φοιτητών, με τις Εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι συνέργειες για προώθηση της ελληνικής παραγωγικής δραστηριότητας και η ευρύτερη συνεργασία για ανάδειξη καλών ελληνικών παραγωγικών πρακτικών και προϊόντων ως πηγές εθνικού πλούτου, αγαθά σύγχρονου πολιτισμού και πρεσβευτές της σημερινής παραγωγικής Ελλάδας ανά την υφήλιο.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών – μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Η Πρωτοβουλία υποστηρίζει, επιβραβεύει και υλοποιεί δράσεις που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων, προβάλλει τα προϊόντα των Μελών εντός κι εκτός Ελλάδας και εκπαιδεύει την κοινωνία και τους νέους.

Οι εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βλέπουν την Ελλάδα ως βάση των εγχώριων και διεθνών δραστηριοτήτων τους και όχι απλά ως μια Αγορά, άρα επιστρέφουν μέσω της επιμονής τους να μένουν Ελλάδα, το maximum της προστιθέμενης αξίας που παράγουν στην ελληνική Οικονομία και Κοινωνία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here