Εξώδικο προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη έστειλε η Creta Farms.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τον καλεί να ανακαλέσει τις συκοφαντίες και τις ανυπόστατες πληροφορίες εις βάρους της εταιρείας, ενώ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, ιδίως του δικαιώματος αποζημίωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της  Creta Farms, Κωνσταντίνος Δομαζάκης είχε καταθέσει αίτηση Ακύρωσης της με αριθμ. 11/20 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου τον περασμένο Ιανουάριο. Η συγκεκριμένη απόφαση είχε επικυρώσει την  Συμφωνία της 5ης Φεβρουαρίου 2020 για την  Εξυγίανση και Μεταβίβαση της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ.

Η  Αίτηση Ακύρωσης έχει παραδοθεί την 21η Ιανουαρίου 2021 -πρακτικά ένα χρόνο μετά-  προς ανάρτηση στο Τμήμα ΓΕΜΗ Εισηγμένων Εταιρειών και πρόκειται να αναρτηθεί εντός των επομένων ημερών. Η συζήτηση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 05/03/2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης είχε καταγγείλει τότε ότι:

  • Oι “φερόμενοι επενδυτές” της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξή της Creta Farms.
  • Οι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί.
  • Οι μισοί εργαζόμενοι της έχουν απολυθεί, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις.
  • Η συρρικνωμένη πλέον εταιρεία πουλάει όσο – όσο με ορίζοντα ολίγων ημερών ή εβδομάδων στην καλύτερη περίπτωση.

Κυρίως όμως, ο πίνακας πιστωτών στον οποίο στηρίχθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο δεν περιέλαβε, σκοπίμως, επιβεβαιωμένη απαίτηση του Κωνσταντίνου Δομαζάκη έναντι της εταιρείας.

  • Δυστυχώς, όλες οι επιφυλάξεις μου, όλοι μου οι φόβοι και όλα τα σοβαρά γεγονότα τα οποία έχω καταγγείλει ήδη αρμοδίως, έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως.
  • Η περιουσία της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ παραδόθηκε, χωρίς στοιχειώδη έλεγχο φερεγγυότητας, σε πρόσωπα που εξαρχής ήταν γνωστό ότι δεν είχαν δυνατότητα να την στηρίξουν έστω και στο ελάχιστο. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός υπήρξαν ψευδείς παραστάσεις προς πάσα Αρχή, ακόμη και παραπλάνηση στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο.
  • Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, στην οποία εργάζονταν 860 εργαζόμενοι και η οποία κατέβαλε κάθε χρόνο τεράστια χρηματικά ποσά προς το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τις τράπεζες, ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους.” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here