Με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην ανέγερση του κτηρίου ΑμεΑ, του πρώτου κτηριακού συγκροτήματος που θα χτιστεί στο Ελληνικό συνεχίζονται οι εργασίες για το μεγαλύτερο ευρωπαικό project ανάπλασης. Το κτήριο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες περισσότερων από 300 συνανθρώπων μας με αναπηρία. Ήδη από τον Φεβρουάριο είχε ολοκληρωθέι το 85% των εργασιών σκυροδέτησης.

Όσον αφορά τις ευρύτερες υποδομές, οριοθετήθηκε το ρέμα Τραχώνων και απελευθερώνεται η κοίτη του, με στόχο την αναζωογόνηση του τοπικού οικοσυστήματος. Το μήκος του ρέματος είναι 3 χλμ. Και το μέγιστο βάθος εκσκαφής τα 8 μέτρα. 

Σχετικά με την υπογειοποίηση της Λ. Ποσειδώνος και τη δημιουργία υπόγειας σήραγγας, 1.5 χιλιομέτρου, τον Φλεβάρη είχαν ολοκληρωθεί εκσκαφές 550 μ. Και 200 μ. σκυροδέτησης. 

Τέλος, σχετικά με τον πολυαναμενόμενο Πύργο Κατοικιών, τον πρώτο ουρανοξύστη της χώρας, ύψους 200 μ. Και 50 ορόφων, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες θεμελίωσης. Το σύστημα αποτελείται από 300 πασσάλους συνολικού μήκους 11 χλμ. Έως τον περασμένο μήνα είχε τοποθετηθεί πάνω από το 20% των πασσάλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

https://theellinikon.com.gr/exelixi-ergon/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here