Νέα ζωή αναμένεται να αποκτήσει το διατηρητέο επί της οδού Σταδίου 41 στην Αθήνα, όπου κάποτε στεγαζόταν το πολυκατάστημα FOKAS.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ προχώρησε σε νέο διαγωνισμό για την εκμίσθωση του. Πρόκειται αυτοτελές πενταόροφο ακίνητο, με υπόγειο, ισόγειο, πέντε (5) υπέρ του ισογείου ορόφους και δώμα, συνολικής μικτής επιφάνειας 8.453,08 τετραγωνικών μέτρων, επί οικοπέδου επιφάνειας 1.225,83 τετραγωνικών μέτρων.

Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα και για ολόκληρο το ως άνω ακίνητο (Σταδίου 41, Αθήνα) ορίζεται στο ποσό των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000,00 €) και η εκμίσθωση του θα γίνει για διάστημα δεκαπέντε (15) ετών με δυνατότητα παράτασης για μέχρι πέντε (5) επιπλέον έτη, άνευ διαγωνισμού, μετά από αίτημα του μισθωτή, και σύμφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έντονο ενδιαφέρον της για την χρόνια μίσθωση του ακινήτου έχει επιδείξει η ισραηλινή Brown Hotels. Στόχος είναι το διατηρητέο να μετατραπεί σε ένα luxury μπουτίκ ξενοδοχείο,στην καρδιά της Αθήνας.

Κατά το παρελθόν – σε προηγούμενους διαγωνισμούς είχε υπάρξει ενδιαφέρον από ισχυρούς ομίλους, χωρίς όμως να υπάρξει τελική συμφωνία. Σήμερα, και με την ανάπτυξη που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά του real estate στο κέντρο της πόλης, οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες για το συγκεκριμένο ιστορικό κτήριο.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος θα μισθώσει το εμβληματικό ακίνητο που στεγάζονταν η «FOKAS» στη Σταδίου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here