Η Coca-Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της, Coca-Cola HBC Northern Ireland Limited, κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση του 100% της BDS Vending Solutions Ltd.

Η BDS Vending, ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αυτόματης πώλησης τροφίμων και ποτών στην Ιρλανδία, με στόλο περίπου 2.000 μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.

Οι δύο ιδρυτές, ο David Mullan και ο Brian Berry, συμφώνησαν να υποστηρίξουν τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας της BDS Vending μετά την ολοκλήρωση της προτεινόμενης συναλλαγής.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η εξαγορά της BDS Vending είναι συνεπής με τη στρατηγική της Coca-Cola HBC να ενισχύσει τις δυνατότητές της, συμπεριλαμβανομένου του laste mile delivery, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκλειδώσει κερδοφόρες ευκαιρίες στο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο κρύων και ζεστών ροφημάτων και σνακ.

Η συναλλαγή υπόκειται σε έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας των Καταναλωτών (CCPC) στην Ιρλανδία και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ