Η εκτός δρόμου οδήγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Jeep®, με τα μοντέλα της να αποτελούν διαχρονικά το απόλυτο μέτρο σύγκρισης. Σήμερα τα μοντέλα της μάρκας, χωρίς να θυσιάσουν τίποτα από το σκληροτράχηλο χαρακτήρα τους, ξεχωρίζουν και για τα υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας που προσφέρουν σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές.

Διαθέσιμα σε ένα μεγάλο εύρος δικίνητων και τετρακίνητων εκδόσεων, όλα τα μοντέλα της Jeep έχουν κοινό παρανομαστή το στιβαρό χαρακτήρα και την υψηλή τεχνολογία. Η πλήρης επίδειξη των δυνατοτήτων των μοντέλων της Jeep που περιλαμβάνουν σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) και βεβαίως προηγμένα συστήματα τετρακίνησης απαιτούν βαθιά γνώση, αλλά και πρακτική εμπειρία.

Σε αυτό το πλαίσιο η FCA Greece σχεδίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο το νέο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Jeep στην Ελλάδα να γνωρίσει σε βάθος τις κορυφαίες δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας. Εκτός από το θεωρητικό επίπεδο η εκπαίδευση περιλάμβανε και οδήγηση με στόχο την πρακτική επίδειξη των δυνατοτήτων των μοντέλων στις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές του Attart Off Road Park. Ο Στέφανος Αττάρτ, επικεφαλής των εγκαταστάσεων μαζί με την ομάδα του ανέλαβαν να εξηγήσουν τη σωστή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των μοντέλων της Jeep σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και τον ασφαλή τρόπο οδήγησης σε τέτοιες συνθήκες.

Με τεράστια εμπειρία στην εκτός δρόμου οδήγηση, αλλά και στους αγώνες αυτοκινήτου, ο κ. Αττάρτ δοκίμασε στις ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές που έχει σχεδιάσει τις δυνατότητες των μοντέλων της Jeep, μεταφέροντας παράλληλα τη γνώση του στους συμβούλους πωλήσεων του δικτύου της Jeep. Η εμπειρία ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όλους, με τον κ. Αττάρτ να δηλώνει: «Είναι γνωστό ότι η Jeep αποτελεί πρωτοπόρο και ηγέτη στην οχήματα 4×4 με τα μοντέλα της να προσφέρουν κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, όμως στα πλαίσια της εκπαίδευσης είχαμε την ευκαιρία και εμείς να ανακαλύψουμε ότι τα σύγχρονα, δικίνητα ή τετρακίνητα, μοντέλα της μάρκας όχι μόνο διατηρούν ατόφια αυτή την παράδοση, αλλά παράλληλα την έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο προσφέροντας την ίδια στιγμή κορυφαία επίπεδα άνεσης και ευκολία χειρισμών ακόμα και σε πολύ απαιτητικές διαδρομές. Ο έξυπνος τρόπος λειτουργίας όλων των επιμέρους συστημάτων επιτρέπει στα μοντέλα της Jeep, με την κατάλληλη καθοδήγηση, να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά και ασφαλή σε κάθε επιφάνεια, ενώ εντυπωσιακό είναι ότι ο σχεδιασμός τους τα προστατεύει ακόμα και από λάθη που πιθανά μπορεί να κάνει ο οδηγός.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here