Στο πλαίσιο του Forum των Δελφών, η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας & Στρατηγικής Marketing της MYTILINEOS, Βίβιαν Μπουζάλη παρουσίασε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία και μίλησε για τις ανεξάντλητες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας την αρχή από τα Άσπρα Σπίτια στη Παραλία Διστόμου, το «σπίτι» των εργαζομένων του ιστορικού εργοστασίου Αλουμίνιον της Ελλάδος του Τομέα Μεταλλουργίας.

Η MYTILINEOS δημιουργεί μια νέα πλατφόρμα για έξυπνες πόλεις, την πλατφόρμα, Smart Cities. Με καινοτόμες υπηρεσίες, εφαρμογές, πρωτοποριακά εργαλεία και προϊόντα που απευθύνονται σε πόλεις, κοινότητες, οικισμούς, ακόμα και μεγάλους οργανισμούς που επιδιώκουν να δημιουργήσουν βιώσιμες, «έξυπνες» κοινωνίες, όπου η καθημερινότητα των πολιτών και των κατοίκων θα είναι πιο εύκολη και βιώσιμη.

Με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και cutting edge τεχνολογιών δημιουργούνται βιώσιμες και «έξυπνες» κοινωνίες με απεριόριστες δυνατότητες προς όφελος των πολιτών. Πόλεις με φιλικές υπηρεσίες που δίνουν εύκολα λύσεις, αλληλεπιδρούν σε όλα τα επίπεδα, προσφέρουν ευκαιρίες, μειώνουν κόστη, σέβονται το περιβάλλον, αλλά πάνω από όλα παραμένουν ανθρώπινες και βιώσιμες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here