του Βάιου Κρόκου

Μια θετική συγκυρία, που πρέπει να αξιοποιηθεί, αποτελεί για την ασφαλιστική αγορά το γεγονός ότι οι βασικές μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται εν εξελίξει σχετίζονται σε σημαντικό βαθμό με την ασφαλιστική αγορά και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει: Συνταξιοδοτικό, Υγεία και Φυσικές Καταστροφές.

Αυτό επεσήμανε ο γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing του ομίλου Interamerican, Τάσος Ηλιακόπουλος κατά τον χαιρετισμό του την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου του ΠΣΣΑΣ – GAMA Global Hellas παραθέτοντας δυο ακόμη άξονες για την επόμενη μέρα στον ασφαλιστικό κλάδο. Όπως τόνισε, η τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για όλους: Εταιρείες, διαμεσολάβηση αλλά και καταναλωτικό κοινό. Επίσης, σχολίασε πως η φυσική διανομή θα συνεχίσει να έχει λαμπρό μέλλον, εστιάζοντας ωστόσο σε προϊόντα και υπηρεσίες που ο πολίτης θα χρειάζεται πραγματικά την εξειδίκευση και την συμβουλή του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

διαβάστε επίσης: Σημαντικά μαθήματα ηγεσίας στο συνέδριο ΠΣΣΑΣ με GAMA Global Hellas

Το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο του Συνεδρίου έστειλε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MetLife, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, ο οποίος μίλησε για την χρησιμότητα της εκπαίδευσης. “Η διαφορά ανάμεσα στην ευκαιρία και την επιτυχία είναι οι βέλτιστες πρακτικές”, τόνισε, αναδεικνύοντας τον ρόλο της GAMA τις πρωτοβουλίες της οποίας η MetLife στηρίζει σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ