Η ανοδική αναπτυξιακή πορεία της Pylones Hellas συνεχίστηκε και το 2019 επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της εταιρείας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά πληροφορικής.

Η εταιρεία αξιοποίησε τις ευκαιρίες που προέκυψαν το 2019 από την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, σημειώνοντας για ένατη συνεχή χρονιά αύξηση του κύκλου εργασιών της, που ξεπέρασε το 8%, σε σχέση με το προηγούμενο έτος και κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα ρεκόρ πωλήσεων στη μακρόχρονη πορεία της.

Νέο υψηλό κύκλο εργασιών κατέγραψε η Pylones Hellas κατά το οικονομικό έτος 2019, που ανήλθε στα 9,66 εκατ. ευρώ έναντι 8,98 εκατ. ευρώ το 2018, αποτελώντας την υψηλότερη επίδοση που έχει σημειωθεί τα 22 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Με κύριο άξονα την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της σε νέες λύσεις και τεχνολογίες η εταιρεία στράφηκε σε μια αξιοσημείωτη αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού, της τάξεως του 42%. Η σημαντική αυτή επένδυση σε έξοδα μισθοδοσίας και δαπανών προσωπικού είχε ως αποτέλεσμα την μείωση, των πάντα θετικών, κερδών προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA).

“Το 2019 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο από άποψη επενδύσεων, από την εταιρεία προς το ανθρώπινο κεφάλαιό της. Παράλληλα καταφέραμε να ανταποκριθούμε με συνέπεια στην υλοποίηση του αναπτυξιακού μας σχεδιασμού. Συνεχίσαμε να επιδεικνύουμε ανοδικούς ρυθμούς πωλήσεων, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχουμε στον κλάδο της πληροφορικής.  Η ικανότητά μας να αναπτυσσόμαστε με συνέπεια,  είναι αποτέλεσμα της επιτυχούς τοποθέτησης μας στην αγορά” δήλωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here