Τρία deals δεκάδων εκατ. ευρώ κυοφορούνται στο εγχώριο real estate, εκ των οποίων μάλιστα τα δύο είναι πριν τις υπογραφές, ενώ για το τρίτο κατατίθενται αυτή την εβδομάδα οι προσφορές από τους υποψηφίους επενδυτές.

Κοινή συνισταμένη όλων είναι ότι πρωταγωνιστούν οι εγχώριες ΑΕΕΑΠ:

Ο λόγος για τα γραφεία της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, για τα οποία η Orilina AEEAΠ βρίσκεται αυτή την στιγμή στο τελικό στάδιο πριν τις υπογραφές με ένα τίμημα στα πέριξ των 25 εκατ. ευρώ, αλλά και το χαρτοφυλάκιο του αργεντίνικου Grupo Dolphin, αξίας κοντά στα 28- 29 εκατ. ευρώ που ετοιμάζεται κι αυτό να αλλάξει χέρια καταλήγοντας στην Trastor AEEΑΠ.

Οι δύο Επενδυτικές Ακινήτων ήταν μεταξύ των αρχικά ενδιαφερομένων- τώρα πρόκειται να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές– για το χαρτοφυλάκιο των 5 ακινήτων πρώην ιδιοκτησίας Βωβού όπου έχει βάλει πωλητήριο η Alpha Bank. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θα έχει ενδιαφέρον αν οι δύο θα υποβάλουν προσφορές τώρα και για τα πρώην  ακίνητα του άλλοτε κραταιού ομίλου, για τα οποία, όπως λέγεται στην αγορά, ενδιαφέρονται και άλλα ισχυρά ονόματα όπως η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, η «επιθετική» Dromeus Capital κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here