Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή, στην Ελβετία, ο Ντόρης (Θεόδωρος) Μαργέλλος, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, το «48 The Restaurant» στην Αθήνα με σεφ τον Χριστόφορο Πεσκιά.

Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, λάτρης της υψηλής μαγειρικής, διέπρεψε εντός και εκτός συνόρων με την πολυσχιδή δραστηριότητά του.

Άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του με το «48 The Restaurant», στην Αρματολών και Κλεφτών 48 στους Αμπελόκηπους. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2003, μόλις λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, και έγινε πολύ σύντομα στέκι εφοπλιστών, μεγαλοεπιχειρηματιών, πολιτικών, διάσημων και μη.

Φωτό Αθηνόραμα

Ο Ντόρης Μαργέλλος τα τελευταία αρκετά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό, με τη σύζυγό του, έχοντας πουλήσει την περίφημη «λευκή έπαυλη» στο Κολωνάκι στον εφοπλιστή Αγγελικούση.

Τα τελευταία χρόνια είχε ως κύρια δραστηριότητά του την επενδυτική εταιρεία συμφερόντων του IJ Partners, την οποία ίδρυσε το 2009 με έδρα τη Γενεύη.

Τι διδάσκει στο επιχειρείν μια θητεία σε υποβρύχιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here