Στην αγορά του περιφερειακού σταθμού Attica TV προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν εισηγήσεων του Γιώργου Πατούλη στο περιφερειακό συμβούλιο.

Το οποίο συμβούλιο καλείται να εγκρίνει την σχετική απόφαση «σύναψης προγραμματικής σύμβασης οριζόντιας συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ασπροπύργου και της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου ATTICA TV», στην επόμενη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Η συνεργασία περιλαμβάνει την εκπόνηση και εφαρμογή προγράμματος παροχής υπηρεσιών αναφορικά με την ανάληψη και εκτέλεση τηλεοπτικών παραγωγών. Κόστος; 210.040,65 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

To Attica TV είναι το κανάλι του δήμου Ασπροπύργου που υπάγεται στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ως σταθμός ξεκίνησε να εκπέμπει στις 20 Μαρτίου 1997 ως Θριάσιο TV. Από τον Ιούλιο του 2010 ο σταθμός εκπέμπει ψηφιακά μέσω της Digea ενώ από τα μέσα του 2012 συνεργάζεται με το θρησκευτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης 4Ε για αναμετάδοση των εκκλησιαστικών εκπομπών. Στις 7 Μαΐου 2015, ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης αγόρασε το 51% των μετοχών του, εντάσσοντάς το στο νεότευκτο τηλεοπτικό δίκτυο της HellasNet, ιδιοκτησίας του ίδιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here