Τη μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» του Ε.Ε.Α. θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ, και θα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μετά από αναγκαστικό «διάλλειμα» ενός έτους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει, για 5η φορά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα επιβραβεύσει την καινοτομία, την εξωστρεφή και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, στις οποίες μπορεί και πρέπει να στηριχθεί η επόμενη μέρα της οικονομίας.

Τα βραβεία θα απονείμουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, καθώς και της επιμελητηριακής και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν, επίσης, ειδικά τιμητικά βραβεία που θα αφορούν στην αριστεία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και τη συμβολή στην ενίσχυση του επιχειρείν και την ανάπτυξη της οικονομίας.

Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά θα δώσει η 65μελής «Φιλαρμονική Μάντζαρος».

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δηλώνει για την εκδήλωση: «Η φετινή γιορτή του Ε.Ε.Α. είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς καθώς θα μας τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μετά από μία αναγκαστική απουσία ενός έτους λόγω της πανδημίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει τον θεσμό που έχει καθιερώσει, την απονομή των Βραβείων Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, τιμώντας έτσι έμπρακτα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις επιχειρήσεις εκείνες που παρά τις αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, άντεξαν και συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Με αυτήν την εκδήλωση στέλνουμε και το μήνυμα της καθοριστικής συμβολής της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην ελληνική οικονομίας. Οι επιχειρήσεις μας πρέπει και αξίζει να προσεχθούν”.

Παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Γεραντώνη και Νίκος Υποφάντης.

Για την εκδήλωση έχουν ληφθεί και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://youtu.be/hi8AoMDncYE

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here