Ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες στιλέτο επενδυμένες με αληθινό χρυσό, στολισμένες με διαμάντια 15 καρατίων, πουλήθηκαν σε δημοπρασία στο Ντουμπάι σε τιμή ρεκόρ, 17 εκατομμύρια δολάρια.

Τα παπούτσια, τα οποία ονομάστηκαν Passion Diamond Shoes (Τα διαμαντένια παπούτσια του πάθους), εκτέθηκαν στο Μπουρτζ αλ Άραμπ, το επτάστερο ξενοδοχείο του Ντουμπάι γνωστό ως “Πύργος των Αράβων”. Κατασκευάστηκαν στην Ιταλία και είναι διακοσμημένα με 236 διαμάντια. Στη δημοπρασία συμμετείχαν μόλις 50 VIP προσκεκλημένοι που είχαν και την απαραίτητη οικονομική δυνατότητα για να τα αποκτήσουν.

“Το Ντουμπάι είναι μια πόλη εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων. Υπάρχουν πιθανοί αγοραστές σε όλη την περιοχή του Κόλπου και (ειδικά) στη Σαουδική Αραβία” για τέτοιο τύπο προϊόντων, όπως εξηγεί στο AFP ο κοσμηματοπώλης και συνδημιουργός των παπουτσιών Χεμάντ Καραμτσαντανί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι βρωμεροί και κομπλεξικοί άραβες που διακατέχονται από έναν άθλιο νεο πλουτισμό καλύτερα να αξιοποιούν το χρήμα κάνοντας καλές πράξεις στις χώρες που υποφέρουν από πείνα και δίψα
    Μήπως και σώσουν την ψυχή τους που κρατάνε αιχμάλωτες τις γυναίκες τους και τις κακοποιούν βάναυσα ψυχικά και σωματικά

    Οι υπέρ κατανάλωση δεν θα αλλάξει το DNA που παραμένει σιχαμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here