Το future του S&P 500 συνεχίζει να βρίσκει υποστήριξη στην περιοχή των 3.300 / 3.350 μονάδων, ενώ προς ταεπάνω, η περιοχή των 3.400 / 3.450 μονάδων, αποτελεί το όριο αντίστασης. Μετά τις πτώσεις της περασμένης εβδομάδας, φαίνεται τώρα ότι στάθηκε στα στηρίγματα και προσπαθεί να ανακάμψει, αλλά μάλλον, πρόκειται απλά για ένα ριμπάουντ, για να ξαναδοκιμάσει τα χαμηλά της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή των 3.300μονάδων.
Θα είναι σημαντικό να παρακολουθήσουμε τις επόμενες συνεδρίες, επειδή δεν αποκλείουμε την ανάκαμψη προς τα επάνω και μετά την πτώση. Προς το παρόν, στο K8 βλέπουμε ότι είναι δύσκολο να επιτεθείστα υψηλότερα επίπεδα της περασμένης εβδομάδας, περίπου στις 3.600 μονάδες και εφόσον δεν ξεπερνά τις3.500 μονάδες, η προδιάθεσή μας είναι πτωτική, παρά το γεγονός ότι μπορεί να αναζητήσει στόχους κοντά στις 3.400 μονάδες, πριν πέσει.
Η στρατηγική θα μπορούσε να είναι να περιμένετε τα ριμπάουντ για να τοποθετηθείτε στα χαμηλά, με stop προς τα επάνω τις 3.500 μονάδες, συν ένα φίλτρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here