Μετά την αναβάθμιση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του βαθμού επικινδυνότητας για τη μετάδοση και τις επιπτώσεις της νόσου COVID-19, με σκοπό την προστασία του κοινού και των εργαζομένων, η εταιρεία “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.” (ATHEXCSD), ως “Διαχειριστής του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.)”, ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 12/3/2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης αναστέλλονται οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης του κοινού (δικαιούχοι Μερίδων στο Σ.Α.Τ. και εκπρόσωποι σχετικών νομικών οντοτήτων) με φυσική παρουσία στα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όσον αφορά στις παρεχόμενες υπηρεσίες Μητρώου, για τις οποίες αναλυτικές πληροφορίες παρατίθενται στη σχετική ιστοσελίδα (www.athexgroup.gr/investors-area) της εταιρείας.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων όσον αφορά στις ανωτέρω υπηρεσίες Μητρώου της εταιρείας, θα πραγματοποιείται κανονικά με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους:

1. Μέσω υπηρεσιών ταχυδρομείου ή ταχυμεταφοράς, με αποστολή όλων των απαιτούμενων έντυπων αιτήσεων και επισυναπτόμενων εγγράφων στη διεύθυνση:

Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.
Τμήμα Υπηρεσιών Λογαριασμών & Μητρώου
Γραφείο Αθήνας: Λεωφόρος Αθηνών 110, 104 42 Αθήνα
ή
Γραφείο Θεσσαλονίκης: Κατούνη 16-18, 54625 Θεσσαλονίκη

2. Μέσω των αρμοδίων Χειριστών των δικαιούχων Μερίδων στο Σ.Α.Τ., ηλεκτρονικά μέσω των σχετικών υπηρεσιών JIRA Service Desk.

3. Mέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση ISD@athexgroup.gr

4. Mέσω τηλεφώνου (+30) 210 336 6776 (09:00 – 17:00 Δευτέρα έως Παρασκευή)

Για περισσότερες πληροφορίες, oι συναλλασσόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την σχετική ιστοσελίδα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες Μητρώου (www.athexgroup.gr/investorsarea) της εταιρείας, καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα (www.athexgroup.gr) του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών ή το τηλεφωνικό κέντρο (+30) 210 3366 800.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here