Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης του 2022, η εταιρεία Verticom, ανακοινώνει τη νέα ECDM Expo SEE 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Σεπτεμβρίου∙2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023, επιστρέφει με ανανεωμένο εκθεσιακό format!

Η ECDM Expo είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση, τόσο σε εκθεσιακό μέγεθος, όσο και σε εκθέτες και επισκέπτες. Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, μία φορά στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Στα πέντε χρόνια που πραγματοποιείται με το συγκεκριμένο concept, αφού διαδέχτηκε την Web World Expo που είχε μια πορεία 8 ετών, έχει καταφέρει να διπλασιάζει το μέγεθός της κάθε χρόνο.

Ο σκοπός της είναι η επαφή επιχειρήσεων – παρόχων υπηρεσιών απ’ ευθείας με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ή χρησιμοποιούν το διαδικτυακό marketing σαν εργαλείο προβολής τής επιχείρησής τους.

Σημαντικό ρόλο παίζουν οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσο της έκθεσης, οι οποίες, με την παρουσία κορυφαίων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γίνονται πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Για την προσέλκυση των επαγγελματιών επισκεπτών, η διοργάνωση χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους διαφημιστικής επικοινωνίας, σε παραδοσιακά και νέα Μέσα, με στοχευμένες καμπάνιες.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις

Πέρα από το καθαρά εκθεσιακό μέρος, στην ECDM Expo έχει αναπτυχθεί μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά, προσθέτοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στη διοργάνωση και δίνουν την ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεων των επισκεπτών.

Στις βασικές παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται:

» Το κύριο διήμερο Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα

» Το κύριο διήμερο Συνέδριο για το Digital Marketing, με ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα

» Το Keynote Dinner, η δεξίωση εγκαινίων με την παρουσία διακεκριμένου τιμώμενου ομιλητή και υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου

» Το Digital Agencies Roundtable, η ετήσια εκδήλωση των Digital Agencies

» Τα Digital Agencies Awards, η εκδήλωση που επιβραβεύει τα Digital Agencies, για την ανάπτυξη, την αξιοπιστία τους και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους

Επιπλέον, προγραμματίζονται σεμινάρια και εργαστήρια που θα δώσουν στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες και να εμβαθύνει τις γνώσεις του σε τομείς ενδιαφέροντός του, σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ