Με το motto “Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για την ζωή” και το concept “Τρέχουμε γυναίκες, άντρες, παιδιά σε τρεις διαδρομές, των 5 και 10 χιλιομέτρων για ενήλικες και 1 χιλιομέτρου για παιδιά” ολοκληρώθηκε το τρίτο Ecali Run.

Με μια όμορφη ηλιόλουστη ημέρα, συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, πρωτοφανή ενθουσιασμό και διασκέδαση,  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019,το THE ECALI CLUB SPORTS σε συνεργασία με τον Μαραθωνοδρόμο Νίκο Πολιά, διοργάνωσαν το μεγαλύτερο ανοικτό αθλητικό γεγονός των βορείων προαστίων, που με την θερμή ανταπόκριση του κόσμου, του Δήμου Κηφισιάς, γνωστών Brands και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπονικών έχει γίνει θεσμός.

Από τις 9:00 το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, το ECALI CLUB υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι προετοιμάστηκαν στους ειδικά για το event διαμορφωμένους χώρους για το 3ο ECALI RUN.

Με κεντρικό μήνυμα «Να εμπνέουμε και να εμπνεόμαστε-Inspire and get Inspired» και με τις πιο θετικές σκέψεις, έδωσαν το παρόν μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και φορείς, όπως η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ( “World Cancer Day – I Am and I Will”), Το Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο ( “We Embrace Life – We Care”), το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Θησέας(“Reactivation – Everything is Possible”), η Δύναμη της Προσφοράς (“The Power of Giving – We Promote Solidarity”) και το Σπίτι του ΜΑΝΑ, που ανοίγει τις πόρτες του για τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.

Το παρόν με το δικό τους όραμα και μήνυμα έδωσαν 5 γνωστές Ελληνίδες, η Αλεξ Παναγιώτου (Be.Live.More -“Transform your Life”), η Βούλα Κοζομπόλη ( Make Place for OneMore Woman-“Sports Vision”), η Βανέσα Αρχοντίδου και η Χριστίνα Φλαμπούρη (A Woman Can Be – “7 Summits Dream”) και η Αινόλα Τερζοπούλου με το LiveLifeWell.gr-Achieve Wellness/Be Happy & Healthy).

Όλα τα παιδιά και οι ενήλικες που έτρεξαν στην οδό Ρόδων, στην πευκόφυτη και πανέμορφη Εκάλη, αφού έλαβαν το αναμνηστικό μετάλλιο του 3ου ECALI RUN, συγκεντρώθηκαν στον χώρο των βραβεύσεων, ο οποίος ήταν διακοσμημένος με corners εταιρικών συνεργατών του Ecali Club. Εκεί τους περίμενε ένας μοναδικός μπουφές με αναψυκτικά και ροφήματα TAF, Tuborg και Green Cola, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, ζεστά snacks Delifrance, συνοδευόμενα από sauces Hellmannspizza corner από την Pizza Hut, pasta bar από την Melissa, healthy corner  Three Hearts Super Bars, fruit corner OrseroBella Frutta, pastry corner, energy drinks, και φυσικά άφθονη μπύρα Mythos για τους μεγάλους και φρουτοχυμούς «Οικογένεια Χριστοδούλου» για τα παιδιά.

Ακολούθησαν 84 βραβεύσεις, με την απόδοση μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές για την κάθε ηλικιακή κατηγορία ανδρών-γυναικών στα 5 και 10 χλμ, καθώς και παιδιών, αγοριών-κοριτσιών, τα οποία έτρεξαν 1 χλμ.

Τα μετάλλια στους νικητές τα έδωσαν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κος Ευάγγελος Φιλόπουλος, oΔήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κα Λίλα Δραγώνα, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Κηφισιάς κος Αχιλλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς  με την επωνυμία  «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» κα Σίσσυ Παπασπύρου, οι χορηγοί της εκδήλωσης και οι Business Partners του Ecali Club:

SAMSUNG, EUROBANK PRIVATE BANKING, EKO, BMW, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, BMW FINANCIAL SERVICES, INTERAMERICAN, COUNTERPAIN, UNDER ARMOUR, ΟΜΙΛΟΣΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, DYNAMIC TEAM, VIVIFY, SOTIRIS VRETTOS.

Η Samsung Electronics Hellas βρέθηκε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους δρομείς του 3ου Ecali Run, του μεγαλύτερου ανοικτού αθλητικού γεγονότος των βορείων προαστίων Αττικής, στηρίζοντας τον αγώνα ως Μεγάλος Χορηγός.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, από τις 10 το πρωί, η Samsung καλωσόρισε τους συμμετέχοντες των αγώνων ενός (1), πέντε (5), και δέκα (10) χιλιομέτρων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης αλλά και οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την τηλεόραση Samsung QLED 8K 75 ιντσών, να απολαύσουν τη νέα διάσταση στην ποιότητα εικόνας και να ταξιδέψουν νοερά, βιώνοντας κάθε λεπτομέρεια με ρεαλιστική ακρίβεια, χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ανάλυση που της εξασφαλίζουν τα 33 εκατομμύρια pixels.

Ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Στη Samsung ενθαρρύνουμε την αυθεντικότητα και παρακινούμε τον κάθε ένα να αφοσιώνεται στο πάθος του, να θέτει στόχους και να τους κατακτά. H Samsung διατηρεί μακρά ιστορία στην υποστήριξη ενεργειών και θεσμών που διαδίδουν το ευ αγωνίζεσθαι και συνεχίζει να καινοτομεί για να προσφέρει ευφυείς, εξατομικευμένες λύσεις που θα επιτρέψουν στους χρήστες να εστιάζουν σε ό,τι εκείνοι θεωρούν σημαντικό.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/

 

Το Private Banking της Eurobank, για άλλη μία χρονιά ήταν χορηγός του Ecali Run. Ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες της Eurobank και για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας. Η Eurobank, από την εποχή της ίδρυσής της, στέκεται στο πλευρό Ελλήνων αθλητών που μέσα από τους αγώνες τους δίνουν εντυπωσιακά παραδείγματα ήθους, επιμονής, προσήλωσης και αυτοπειθαρχίας και μας κάνουν όλους υπερήφανους. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που κατέκλεισε τους δρόμους της Εκάλης ήταν και οι δρομείς της ομάδας «Eurobank Private Banking», που έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στη διοργάνωση, αριθμώντας 40 άτομα, από στελέχη του Ομίλου και μέλη των οικογενειών τους. Η εμπειρία ήταν πολύ ιδιαίτερη κι ευχάριστη και οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για την ίδια διοργάνωση του χρόνου!

 

Με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα και τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος, η EKO ABEE, με πολύχρονη και ηγετική παρουσία στον χώρο των καυσίμων και μεγάλος χορηγός του Ecali Club, στήριξε για μια ακόμη χρονιά τη διεξαγωγή του ECALI RUN, όπως στηρίζει και άλλες σπουδαίες και μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

 

Στηρίζοντας τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού η BMW Hellas και η BMW Financial Services υποστήριξαν τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως χορηγοί και έδωσαν δυναμικό παρόν. H Νέα BMW Χ2 συνόδευσε τους πρώτους δρομείς με αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του ECALI CLUB ενημερώνοντας τους ταυτόχρονα για τους χρόνους τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα στο χώρο των χορηγών και των βραβεύσεων η νέα BMW X5 αποτέλεσε σημείο θαυμασμού για όλους και όλες.

 

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ συμμετείχε στο Ecali Run σε μία γιορτή για την οικογένεια, τον αθλητισμό και τη ζωή. Η καλύτερη ποιότητα ζωής μπορεί να επιτευχθεί με μία καλύτερη συσκευή, γι’ αυτό εδώ και 69 χρόνια η εταιρεία αναλαμβάνει να φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και να καθιστά προσιτές τις κορυφαίες καινοτομίες προς όλους τους ανθρώπους. Οι 2.300 εργαζόμενοι, τα 95 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημαhttps://www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεση όλων για την εξυπηρέτησή τους. Με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών, Κ support, παρέχει ακόμα περισσότερες λύσεις στην επέκταση της ζωής των συσκευών, ενώ με το οmni channel μοντέλο της παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εταιρικό Β2Β επίπεδο.

 

Καλύτερη προπόνηση, καλύτερος αγώνας με Counterpain. Το μήνυμα του γνωστού Brand “Νοιώστε τη δράση μέσω της θερμότητας και της οικείας μυρωδιάς του σαλικυλικού μεθυλίου, διώξτε τον πόνο χάρη στη μοναδική σύνθεση της Counterpain”. Εδώ και 44 χρόνια, η Νο1 προτίμηση των Ελλήνων ως θερμαντική αναλγητική κρέμα από την BAUSCH Health. Χάρη στον μοναδικό συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών προσφέρει αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση που ανακουφίζει και καταπραΰνει άμεσα για να συνεχίσετε το σπορ σας χωρίς περιορισμό.

 

Η Under Armour, προσφέροντας κορυφαίο αθλητικό εξοπλισμό και πρωτοποριακές τεχνολογίες, δηλώνει και φέτος το παρόν στο 3ο Ecali Run. Μαζί, we turn wish into#will , και τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για τη ζωή! Συνάντησέ μας στο περίπτερο της Under Armour, γνώρισε πρώτος από όλους την πολυαναμενόμενη κορυφαία νέα τεχνολογία HOVR INFINITE και γίνε μέρος της μεγαλύτερης αθλητικής κοινότητας! Because #SportsWillChangeTheWorld

 

Υποστηρικτής και αρωγός για την επίτευξη αυτών των στόχων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, είναι και πάλι το  Ecali Club, το οποίο για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Ecali Run, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να αθληθούν σε ένα υγιεινό περιβάλλον και να τρέξουν για άλλη μια φορά  με το motto: «Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για την ζωή». Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου την φετινή χρονιά, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι, οι πολίτες θέλουν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά το ECALI CLUB που πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί στην προαγωγή της υγείας των Μελών του, αλλά και του πληθυσμού γενικότερα. Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία θα είναι πάντοτε υποστηρικτής  στον καλό αγώνα του ECALI CLUB.

 

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Θησέας συμμετείχε ενεργά την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο 3ο ECALI RUN. H ανταπόκριση των δρομέων για τις θεραπευτικές υπηρεσίες που πρόσφερε η ομάδα του Κέντρου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν μεγάλη καθώς και το ενδιαφέρον για τις καθετοποιημένες ιατρικές, φυσικοθεραπευτικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες αποκατάστασης που το κέντρο προσφέρει. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΑΑ Θησέας, ο ορθοπεδικός κος Παντελής Νικολάου ο όποιος και συμμετείχε και στην διαδρομή των 5 χλμ, υποστηρίζοντας με την σειρά του το μήνυμα της διοργάνωσης «Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για τη ζωή».

 

To Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο συμμετείχε στο 3ο Ecali Run προβάλλοντας τη δωρεά οργάνων ως πράξη αλληλεγγύης και αγάπης και τις νέες καινοτόμες θεραπείες του στον χώρο της καρδιολογίας και της καρδιοχειρουργικής.   Μετά από 25 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία, το Ωνάσειο μεγαλώνει και καινοτομεί για μια ακόμη φορά.

Όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του Ωνασείου κ. Παναγιώτης Μινογιάννης κατά την απονομή επάθλων στα παιδιά ηλικίας 11 -12 ετών: Η νέα δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, το Ωνάσειο Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο θα είναι ένα νοσοκομείο αφιερωμένο στη μεταμόσχευση συμπαγών οργάνων, το οποίο, φιλοδοξεί να συνδέσει και να απελευθερώσει δυνάμεις του συστήματος υγείας αυξάνοντας τον αριθμό μεταμοσχεύσεων στην χώρα.  Παράλληλα η συνεχής ανανέωση και καινοτομία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διασφαλίζει σε όλους τους Έλληνες πολίτες δημόσια πρόσβαση σε άριστες υπηρεσίες για την καρδιά τους.

 

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ως ο κορυφαίος πάροχος ιατρικών υπηρεσιών στη ΝΑ Ευρώπη, με 80,000 νοσηλείες και 500,000 εξωτερικούς ασθενείς ετησίως. Παρέχει υψηλοτάτης ποιότητας, διεθνώς πιστοποιημένες ιατρικές υπηρεσίες για 35 χρόνια, στήριξε και με ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο το Ecali Run.

 

«To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στήριξε και φέτος το 3o Ecali Run.

Η διοργάνωση είχε φροντίσει για την ύπαρξη ειδικού σημείου υδροδοσίας στον τερματισμό του αγώνα, ώστε να έχουν όλοι οι αθλητές, γυναίκες, άνδρες και παιδιά την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζονται μετά την πολύ σημαντική τους προσπάθεια στα 10km, 5km και 1km αντίστοιχα.»

 

Η εταιρία Bella Frutta ORSERO  , με ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα, βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο πλευρό των αθλητών, προσφέροντάς τους ενέργεια , με υψηλής ποιότητας φρέσκα φρούτα. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η Bella Frutta αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βαλκανίων. Τόσο η σύγχρονη δομή της εταιρείας όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

 

Η Pizza Hut, η αγαπημένη pizza μικρών και μεγάλων, υποστήριξε το 3ο Ekali Run τρέχοντας με τον …δικό της τρόπο! Σε συνεχή επαφή με 2 καταστήματά της, φρόντισε όλους τους παρευρισκόμενους, προσφέροντας ζεστές, λαχταριστές, γευστικές πίτσες για όλα τα γούστα, από την αρχή, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης!

 

H Délifrance “έτρεξε” στο Ecali Run και έστειλε το μήνυμα της:

“Στις 3 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε μια από τις μεγαλύτερες ανοικτές αθλητικές διοργανώσεις των Βορείων Προαστίων, το τρίτο Ecali Run με κύριο μήνυμα “Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για την ζωή”.

Το Ecali Run διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με θερμή ανταπόκριση του κόσμου. Η Délifrance, στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, συμμετείχε στο θεσμό με προϊόντα που διατέθηκαν στο after-race party, αλλά και με δρομείς που έτρεξαν με τα «χρώματα» της εταιρίας.”

 

Η Melissa ως πρεσβευτής της σωστής διατροφής και της σωματικής άσκησης, ήταν φέτος ένθερμος Χορηγός του Ecali Run. H Melissa βρέθηκε στο Ecali Run με το food truckτης, το “Melissa On the road” και κέρασε όλους τους συμμετέχοντες υπέροχες συνταγές με τα νέα Ζυμαρικά Melissa High Protein.

 

Στη Hellmanns από το 1913, το μήνυμα είναι «αγαπάμε το καλό φαγητό και πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τα καλύτερα υλικά. Γι’ αυτό όλα τα προϊόντα μας γίνονται με φυσικά συστατικά, όπως αυγά ελευθέρας βοσκής, έλαια πλούσια σε Ωμέγα-3, και τομάτες αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπες στη σελίδα της Hellmann’s στο Facebook και στο Instagram».

 

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υποστήριξε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στα βόρεια προάστια, το Ecali Run.

Φέτος , οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη δροσιά των φυσικών αναψυκτικών της Tuborg σε τρεις γεύσεις : Lemon, Lime – Green Tea, Orange – Cinnamon.

 

Three Hearts Superbar – Μπάρες Δημητριακών με ελληνικά υπερ-φρούτα και μέλι. Το μήνυμα «Δημιουργήσαμε τη σειρά Three Hearts με σκοπό να σας προσφέρουμε ένα νόστιμο, λαχταριστό και υγιεινό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες πρώτων υλών.

Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε για 2η συνεχή χρονιά στο Ecali Run παρέχοντας στους δρομείς τις ευεργετικές ιδιότητες των ελληνικών υπερ-φρούτων».

 

Τα Vivify κέντρα Επιστημονικής Αισθητικής, Ιατρικής Κοσμετολογίας και Αντιγήρανσης βρίσκονται πάντα δίπλα σε διοργανώσεις που προάγουν τον αθλητισμό, την υγεία και το ευ ζην. Συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες του 3ου Ecali Run και έχουν τη χαρά να προσφέρουν στους νικητές  ένα δώρο ομορφιάς και αναζωoγόνησης και ευεξίας. Τα Vivify προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου  Ιατρικής Κοσμετολογίας και Αντιγήρανσης που βασίζονται σε σύγχρονες τεχνολογίες και σε καινοτόμες  φόρμουλες καλλυντικών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας  εξασφαλίζει την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στα Vivify τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε στα μέλη μας είναι εξατομικευμένα και σχεδιάζονται από κατηρτισμένο ιατρικό προσωπικό που απαρτίζεται από δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς και ορθοπαιδικούς. Οι επιστημονικές ομάδες των Vivify σας προσκαλούν σε ένα luxury και premium περιβάλλον στην Κηφισιά, Γλυφάδα, Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη, για να σας προσφέρουν ολιστικές θεραπείες φροντίδας, αναζωογόνησης και ευεξίας για το σώμα και το πρόσωπο.

 

Συνεχίζοντας να στηρίζει δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, η Οικογένεια Χριστοδούλου είχε τη χαρά να συμμετέχει στο 3ο Ecali Run που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Για τρίτη φορά φέτος, το Ecali Club διοργάνωσε αγώνα 5 και 10 χιλιομέτρων για ενήλικες και 1 χιλιομέτρου για παιδιά στους πευκόφυτους δρόμους της Εκάλης.

Σε αυτό το μεγάλο, ανοιχτό αθλητικό γεγονός των βορείων προαστίων η Οικογένεια Χριστοδούλου έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γευτούν τους βιταμινούχους χυμούς, εμπλουτισμένους με την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών που καλύπτουν τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες και ενισχύουν την καλή υγεία. Ανάμεσα στους βιταμινούχους χυμούς που προσέφερε η Οικογένεια Χριστοδούλου στην εκδήλωση ήταν και το βιταμινούχο βύσσινο, που απέσπασε 2 Αστέρια στα Great Taste Awards, έναν από τους σπουδαιότερους και πιο έγκυρους διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

Με motto της εκδήλωσης “Τρέχουμε για τον αθλητισμό, τρέχουμε για την ζωή”, η διαδρομή είχε ως αφετηρία και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του The Ecali Club. Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε βράβευση νικητών στην οποία παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Νικόλαος Χριστοδούλου αλλά και ειδική εκδήλωση με φαγητό, ποτό και μουσική.

 

Ο χορηγός Green Cola, δια του εκπροσώπου του Γιώργου Βενιέρη, Αντιπροέδρου της Green Cola Hellas, δήλωσε για την παρουσία τους στο Ecali Run: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Green Cola δίνει το παρών σε μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση, αυτή του Ecali Run 2019. Στη Green Cola φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε συνταγές βασισμένες στη φυσικότητα και την καινοτομία, συστήνοντας την πράσινη πλευρά των αναψυκτικών. Από την πρώτη cola με στέβια που δημιουργήσαμε στην ελληνική αγορά μέχρι τα Green Flavors (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα) που συστήσαμε στους καταναλωτές πριν από ένα χρόνο, βεβαιώνεται ότι πράγματι οι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα που απαντούν στην ανάγκη τους για ένα υγιεινότερο διατροφικό μοντέλο. Ήταν χαρά μας που ήμασταν κομμάτι αυτής της διαδρομής, που αναδεικνύει τον αθλητισμό για μια καλύτερη υγεία.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here