Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες fintech εταιρίες στον κλάδο των διεθνών εταιρικών συναλλαγών, ανακοινώνει το άνοιγμα νέου γραφείου στη Λισαβόνα. Πρόκειται για το 17ο γραφείο της εταιρίας, η οποία έχει επεκταθεί σε 15 χώρες. Από το Σεπτέμβριο του 2017, η Ebury διατηρεί γραφείο και στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της διεθνώς, η Ebury άνοιξε πρόσφατα δεύτερο γραφείο στην Benelux, επιλέγοντας τις Βρυξέλλες ως δεύτερη έδρα στην περιοχή, μετά το Άμστερνταμ. Επιπλέον, η εταιρία εξασφάλισε άδεια Εξουσιοδοτημένου Πιστωτικού Ιδρύματος με την Εθνική Τράπεζα του Βελγίου.

Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για τις αυξανόμενες ανάγκες της σε προσωπικό, από τις αρχές του 2017 η Ebury έχει προσλάβει περισσότερα από 400 άτομα, ώστε να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποδομών της. Η εταιρία θα εξακολουθήσει και το 2018 την επέκτασή της διεθνώς. Αναμένεται ότι μέσα στους επόμενους 18 μήνες το προσωπικό της θα αυξηθεί κατά 1.000 άτομα.

Η επέκταση της εταιρίας διεθνώς υπαγορεύεται από τη φύση των συναλλαγών στον κλάδο των διεθνών πληρωμών, που καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έναν ευέλικτο εταίρο ικανό να στηρίξει την ανάπτυξή τους. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο έχουν ανάγκη για πρόσβαση σε μοντέρνες λύσεις και σύγχρονα εργαλεία για τις διεθνείς συναλλαγές τους, κι αυτό ακριβώς τους παρέχει η Ebury.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here