Σταθερά και εμπράκτως δίπλα στα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει για 3η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των μελών του, με δικό τους περίπτερo εντός του Περιπτέρου του Ε.Ε.Α., στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγεται φέτος από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Επί χρόνια η Δ.Ε.Θ. ήταν μια Έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα. Πλέον διαπιστώνουμε ότι τα τελευταία 6 χρόνια αυτό έχει αλλάξει σημαντικά, με το Δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της Έκθεσης, και τη Δ.Ε.Θ. να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Φέτος στη Δ.Ε.Θ. τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ και αναμένεται αθρόα συμμετοχή αμερικανικών εταιρειών.
Το 2017 η Δ.Ε.Θ. είχε 263.000 επισκέπτες, όλοι επαγγελματίες από διαφόρους κλάδους. Γνωρίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής στη Δ.Ε.Θ. δεν περιορίζεται στο κόστος του Περιπτέρου. Στο Ε.Ε.Α. στηρίζουμε την προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας μας με την υποστήριξη των μελών μας για τη συμμετοχή τους.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Α.
Η προσφορά του Ε.Ε.Α. αφορά στα μέλη του και καλύπτει το κόστος ενός Περιπτέρου 4-6 τ.μ. Περιλαμβάνει: μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, 1 τραπεζάκι, 2 καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Σε περίπτωση που το ενδιαφερόμενο μέλος μας επιθυμεί μεγαλύτερο περίπτερο, μπορεί να υποβάλει σχετικό αίτημα και θα εξεταστεί άμεσα από το Ε.Ε.Α., χωρίς δέσμευση ικανοποίησής του.
Κάθε άλλο κόστος πέραν της συνεισφοράς του Ε.Ε.Α. επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (π.χ. αφίσες, διαφημιστικό υλικό, μεταφορά αντικειμένων από και προς τη ΔΕΘ, κόστος προσωπικού, κόστος διαμονής, κόστος διατροφής, κόστος μετακίνησης κλπ.).
ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ Β2Β ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
Για τα μέλη του Ε.Ε.Α. που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους χώρο στο περίπτερο του Επιμελητηρίου αλλά θέλουν να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της 83ης Δ.Ε.Θ, το Ε.Ε.Α. θα παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις αυτές σε χώρο του, εντός της Έκθεσης. Για κάθε συνάντηση θα παρασχεθεί τραπέζι 3 ή 4 ατόμων για διάστημα 30 λεπτών, σε προκαθορισμένη ώρα.
Η παραπάνω παροχή θα είναι διαθέσιμη ανάλογα με τη ζήτηση εκ μέρους των μελών του Ε.Ε.Α. και θα οργανωθεί εντός του μηνός Αυγούστου 2018. Θα ακολουθήσουν εγκαίρως σχετικές ενημερώσεις.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην 83η Δ.Ε.Θ. παρακαλούνται, προκειμένου να προβούμε σε έγκαιρο προγραμματισμό, όπως επικοινωνήσουν (καθημερινά, ώρες 08:00 έως 15:30) με τους αρμόδιους:
κ. Αλεξόπουλος τηλ. 210-3380240 email: presspubl@eea.gr
κα. Κοτσιρά τηλ. 210-3380212 email: mkotsira@eea.gr
Σημειώνουμε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here