Ακόμα μία παραίτηση ήρθε για να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά στη Εuromedica καθώς μετά την αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας και δύο μη εκτελεστικών μελών του διευθυντικού συμβούλιου της εισηγμένης ακολουθεί η παραίτηση του CEO της Αρωγή Θεσσαλονίκης κος.Θεόδωρος Ταλάρης ,μια εταιρία πυλώνας της μητρικής.

Και αν δεν ήταν οι πιέσεις εκ των έσω αρκετές έρχεται νέο κύμα εξελίξεων καθώς οι δανειστές πιέζουν την εταιρία που ακόμα δεν έχει εκδώσει καν τα αποτελέσματα χρήσης του έτους 2017.Έχοντας και την εικόνα από τα αποτελέσματα εξαμήνου ,που δεν είναι παρά απογοητευτική, η Euromedica βαρύνεται από δάνεια 417 εκατ. ευρώ και εμφανίζει αρνητικά ίδια κεφάλαια 205 εκατ. ευρώ.

Η Farallon Capital Management, η οποία έχει ένα μειοψηφικό ποσοστό της τάξης του 17,5% της εταιρείας, έχοντας εξαγοράσει από τις τράπεζες Alpha Bank, Εθνική και Eurobank δάνεια της Euromedica ονομαστικής αξίας άνω των 200 εκατ. ευρώ, δέχθηκε να εξαιρεθούν από την προσωρινή απαγόρευση οι πληρωμές σε προμηθευτές, ΔΕΚΟ, Δημόσιο, Ταμεία καθώς και η καταβολή μισθοδοσίας ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here