Οι εξελίξεις τρέχουν για την GasLog Partners LP, συμφερόντων του Πήτερ Λιβανού.

Μετά την ανακοίνωση περί deal συγχώνευσης ανακοίνωσε με τη θυγατρική της BlackRock, «Global Energy & Power Infrastructure (GEPIF)», GasLog πέτυχε δυο νέες συμφωνίες με την TotalEnergies, της Total SA και την Royal Dutch Shell, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ενέργειας.

Η πρώτη συμφωνία αφορά τη ναύλωση για ένα έτος του LNG carrier «GasLog Sydney», με το συμβόλαιο να τίθεται σε ισχύ την τρέχουσα εβδομάδα.

Η δεύτερη συμφωνία αφορά στην 8μηνη ναύλωση του LNG carrier «Solaris» με θυγατρική της Royal Dutch Shell, ένα συμβόλαιο που θα τεθεί σε ισχύ στα τέλη Ιουλίου του 2021.

Με αφορμή την επισημοποίηση των δύο συμφωνιών, ο Paul Wogan, Διευθύνων Σύμβουλος της GasLog Partners, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω αυτές τις νέες συμφωνίες ναύλωσης με παγκόσμιες εταιρείες ενέργειας. Οι συμφωνίες είναι σε σταθερές ημερήσιες τιμές σε συνοχή με τον ιστορικό μακροπρόθεσμο μέσο όρο της αγοράς, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται στην ενισχυμένη spot αγορά LNG που παρατηρήθηκε φέτος. Μαζί, αυτές οι δύο συμφωνίες, βελτιώνουν τα έσοδα και τις ταμειακές ροές της εταιρείας, εξισορροπώντας περαιτέρω την επιχειρησιακή και χρηματοοικονομική μόχλευση».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here