Δυναμικές συμφωνίες για τα 6 LNG carriers της  Dynagas Partners , συμφερόντων του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου φέρνουν μεγάλα έσοδα στα ταμεία της εταιρείας, η οποία για ακόμη μία φορά ανακοινώνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η ναυτιλιακή εξασφάλισε έσοδα ύψους 1,16 δισ. δολαρίων, ήτοι 193 εκατ. δολάρια ανά πλοίο, με μέσο όρο διάρκειας των ναυλώσεων τα 7,2 έτη τουλάχιστον μέχρι το 2028.

Η εταιρεία κατέγραψε έσοδα 111,9 εκατ. δολαρίων το 9μηνο, με τα κέρδη της να διαμορφώνονται στα 25,4 εκατ. δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η μείωση των κερδών οφείλεται κυρίως στην αύξηση των λειτουργικών εξόδων των πλοίων, καθώς και στις δαπάνες για τους δεξαμενισμούς του μισού της στόλου.

Το 3ο τρίμηνο, τα έσοδα της εταιρείας ανήθαν σε 37 εκατ. δολάρια, ενώ τα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 1,4 εκατ. δολάρια.

Ο Tony Lauritzen, Chief Executive Officer της εταιρείας σχολίασε πως “και τα έξι πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου του στόλου μας λειτουργούν με μακροχρόνιες ναυλώσεις με διεθνείς εταιρείες φυσικού αερίου, με μέση εναπομένουσα διάρκεια σύμβασης περίπου 7,2 έτη. Εάν δεν υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα, η εταιρεία δεν θα έχει συμβατική διαθεσιμότητα πλοίων μέχρι το 2028”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ