Στα καταστήματα της DUR η νέα Συλλογή Φθινόπωρο /Χειμώνας 2019 – 2020

Η DUR επανέρχεται Συλλογή Φθινόπωρο /Χειμώνας 2019 – 2020.  Ειδικότερα, η DUR δημιούργησε μια συλλογή που εξισορροπεί το businessμε το casual στιλ αναμειγνύοντας δυο κόσμους σε έναν. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και υιοθετώντας την καινοτομία, ηDURγια τη φετινή χρονιά λανσάρει ένα νέο υβριδικό, athleisure τζάκετ που το σχέδιο του συγχωνεύει την πλεκτή ζακέτα και το μπουφάν, αποδίδοντας ένα ρούχο του οποίου και οι δυο όψεις, η κομψή και η αθλητική, είναι το ίδιο δυνατές. Πρόκειται για μια άνετη επιλογή που υπόσχεται να γίνει το πιο χρήσιμο και βολικό ρούχο της φετινής σεζόν, εντός και εκτός πόλεως.

Στις τελευταίες τάσεις της DUR, που καλύπτει κάθε ανάγκη για στιλ και κομψότητα,συγκαταλέγεται,επιπλέον,η ζακέτα με κόψιμο σακακιού που έχει ως πλεονέκτημα τον εύκολο συνδυασμό τόσο με ένα t-shirt, όσο και με ένα πουκάμισο. Από τη συλλογή της DUR για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020 δεν λείπουν τα tweedκαι cotleσακάκιαπου ο συνδυασμός τους με ένα ζεστό πλεκτό και με ένα ζευγάρι chelsey μπότες δημιουργούν την πιο smartcasual εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η DUR, δίνει λύσεις στον άνδρα που θέλει να έχει στιλ σε κάθε του έξοδο αφού και σε αυτή την collection τα πουκάμισα και τα πλεκτά με την υπογραφή της εταιρείας σε διάφορες υφές και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως σε πετρόλ, τερακότα και κόκκινο, θα αποτελέσουν τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν.

Τέλος, για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα η DUR προσφέρει στους φίλους του brand άνετες επιλογές που αναδεικνύουν το προφίλ του σύγχρονου άνδρα αλλά και τη δυναμική τηςcasual ανδρικής ένδυσης, βασιζόμενη στα πιο ποιοτικά υφάσματα και τις καλύτερες πρώτες ύλες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here