Έναν χρόνο αυτόνομης δραστηριότητας και δύο χρόνια στην Ελλάδα συμπλήρωσε  η εταιρεία doValue Greeceμε τον πρόεδρό της κ. Θ. Καλαντώνη και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τ. Πανούση, να ενημερώνουν, με επιστολή  προς τους εργαζόμενους, ότι η μέχρι σήμερα πορεία χαρακτηρίζεται επιτυχής, χάρη στον επαγγελματισμό και τη σκληρή δουλειά των υπαλλήλων της.

Όπως τονίζεται στην επιστολή της διοίκησης της doValue, η εταιρεία «σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί λύσεις προς το συμφέρον όλων των εμπλεκομένων».

Σε αυτόν τον χρόνο δραστηριότητας συνέβησαν τα ακόλουθα:

  1. Στήριξη των πληγέντων από την πανδημία, με παροχή αναστολής πληροφμών για δάνεια ύψους έξι δισ. ευρώ σε περίπου 90.000 δανειολήπτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Παράλληλα 26.000 πελάτες εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Γέφυρα Ι» για δάνεια σχεδόν δύο δισ. ευρώ, ενώ το ύψος της επιδότησης φθάνει στα 45 εκατ. ευρώ και άλλοι 20.000 πελάτες έχουν αιτηθεί ένταξη στο πρόγραμμα «Γέφυρα ΙΙ» για δάνεια άνω των 2,5 δισ. ευρώ.
  2. Στήριξη των συνεργάσιμων δανειοληπτών με ρυθμίσεις. Το 2020 ρυθμίστηκαν 45.000 δάνεια ύψους σχεδόν 3 δισ. ευρώ, ενώ στο πεντάμηνο του 2021 25.000 δάνεια ύψους 1,7 δισ. ευρώ.
  3. Για το δανειακό χαρτοφυλάκιο της Eurobank υπήρξε σχεδιασμός, διαπραγμάτευση και υλοποίηση συμφωνιών σε εξατομικευμένη βάση.

 

  • «Αυτή η πρώτη χρονιά για την εταιρία μας είναι ένας πρώτος σταθμός μιας μεγάλης αναπτυξιακής πορείας. Συνεχίζουμε δυνατά, αποδεικνύοντας κάθε μέρα πως ό,τι υποσχόμαστε υλοποιείται και υλοποιείται στον χρόνο που έχουμε υποσχεθεί. Αυτό σημαίνει Νο 1 εταιρία διαχείρισης δανείων στην Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here