Τη δωρεά προϊόντων τροφίμων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ.), ανακοίνωσε η Mondelēz International. Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες, οικογένειες και ανθρώπους που έχει πλήξει άμεσα ή έμμεσα η πανδημία.

Μέσω της συνεργασίας με τον Ε.Ε.Σ., ο αριθμός των ωφελούμενων θα είναι εκατοντάδες πολίτες. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Ε.Ε.Σ. διανέμει μέσω των δράσεων και των υπηρεσιών του, ατομικά και οικογενειακά δέματα, σε ωφελούμενους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας (άστεγοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι κ.α.) και για το λόγο αυτό συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη καθαριότητας & υγιεινής, ρουχισμό.

Η δωρεά στον Ε.Ε.Σ. αποτελεί μέρος του πλάνου δράσεων έμπρακτης στήριξης της Mondelēz σε συνανθρώπους μας και ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών που ξεδιπλώνεται σταδιακά τον τελευταίο μήνα και έχει στόχο να ξεπεράσει τους 70 τόνους τροφίμων.

Συνολικά, η Mondelēz International έχει προσφέρει περισσότερα από 18 εκατομμύρια δολάρια σε οικονομική ενίσχυση και δωρεές σε είδος σε παγκόσμιο επίπεδο την περίοδο του κορονοϊού, ξεπερνώντας κατά 3 εκατομμύρια δολάρια την αρχική της δέσμευση, στηρίζοντας τη διατροφική σταθερότητα σε τοπικές κοινωνίες με έμπρακτη συμβολή στις προσπάθειες παροχής βοήθειας ανά τον κόσμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here