Με ένα πλέγμα δράσεων η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει στοχευμένες υποστηρικτικές ενέργειες στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό 12 αναπνευστήρες θα παραδώσει άμεσα στο υπουργείο Υγείας, ενώ προσφέρει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Στόχος της είναι να συνεισφέρει αποτελεσματικά στη στήριξη της χώρας μας σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Έναντι της  πανδημίας του COVID-19  η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμβάλλει στη θωράκιση των ΜΕΘ με τη προμήθεια 12 άμεσα παραδοτέων αναπνευστήρων, τους οποίους θέτει στη διάθεση του υπουργείου Υγείας. Η προσφορά θα καλύψει ανάγκες νοσοκομείων της χώρας θα χρησιμοποιηθούν.

Στο πνεύμα αυτό, ένα σύστημα υπερηχοτομογραφίας καθώς και φορητό ακτινολογικό σύστημα θα προσφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, το οποίο είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Ακόμη, η εταιρεία στηρίζει το πρόγραμμα «Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» του Υπουργείου Παιδείας, μέσω του Junior Achievement Greece με χρηματική δωρεά. Επιδίωξη είναι να αποκτηθούν 455 φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες θα διατίθενται σε μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στα απαιτούμενα τεχνολογικά μέσα για τη συμμετοχή τους στη διδασκαλία μέσω διαδικτύου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι λόγω της δύσκολης συγκυρίας και αναγνωρίζοντας την συμβολή των εργαζόμενων πρώτης γραμμής της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (στα εργοστάσια παραγωγής, τις αποθήκες, τη διανομή και τις πωλήσεις) για την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων, θα τους διανεμηθεί επιπλέον αμοιβή, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

«Με την ευχή ότι η υγειονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας θα τελειώσει γρήγορα, η εταιρία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δηλώνει ότι θα συνεχίζει να είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here