Ξεκίνησε η διαδικασία για την αλλαγή διοίκησης στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), καθώς, όπως ανακοίνωσε το Υπερταμείο, πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση της ΕΤΑΔ δεδομένης της λήξης της θητείας του διευθύνοντος συμβούλου Στ. Βλαστού και ενός μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, της Χ. Βαρδακάρη.

Έως την εκλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα ο νυν εντεταλμένος σύμβουλος Παν. Μπαλωμένος, υπογράφοντας από κοινού με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Γρ. Αναστασιάδη.

  • Ο νέος/α διευθύνων/ουσα σύμβουλος θα οριστεί εντός 90 ημερών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές εταιρικής διακυβέρνησης που έχει ορίσει το Υπερταμείο.

Παράλληλα, νέο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε ο Σπ. Ρουβάς, Strategy & Business Development Manager του Υπερταμείου.

Η διοίκηση του Υπερταμείου ευχαριστεί τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Στέφανο Βλαστό για τη συνεργασία και για το έργο το οποίο προώθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του (Σκαραμαγκάς, Ανθοπωλεία Βουλής κ.ά.), καθώς και την κ. Βαρδακάρη για τη σημαντική συμβολή της στο έργο του ΔΣ της ΕΤΑΔ.