Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της πόλης των Αθηνών…

Αποτελεί ένα στολίδι μέσα στην γκρίζα αστική δόμηση του κέντρου της πόλης.

Το διατηρητέο κτήριο έχει μία μακρά ιστορία, αλλά και ένα ευοίωνο μέλλον.

Φυσικά αναφερόμαστε στο ξενοδοχείο La Divina που άνοιξε ήδη τις πύλες του στην οδό Αδριανού στο Θησείο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ 3D Tour (La Divina)

Το La Divina στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, αφιερωμένο στη θρυλική Μαρία Κάλλας, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την  πολυτελή απλότητα. Διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών, και με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, δημιουργεί έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις.

Το νέο διαμάντι της φιλοξενίας φέρει την υπογραφή των  Aria Hotels, την οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών.

Το άλλοτε «Odeon Athenaeum», αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας, έγινε ένα νεοσύστατο πολυτελές ξενοδοχείο 12 σουιτών στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το La Divina, απολαμβάνουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με απόλυτη προσοχή και επιμέλεια, χωρίς να επηρεαστεί ο χαρακτήρας και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Το La Divina διαθέτει 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να συνδυάσει την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, καθώς και να ανακαλύψει την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν δυναμικά την παρουσία τους στην Αθήνα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας. Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες φιλοξενίας που ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.